Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Jared Leto'lu 'Morbius'tan Toronto'dan Ödülle Dönen 'Anadolu Leoparı'na 10 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Jared Leto'lu 'Morbius'tan Toronto'dan Ödülle Dönen 'Anadolu Leoparı'na 10 Film Vizyonda

claude cahun
31.03.2022 - 13:33

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' sorularına yanıt arayan sinemaseverler için haftanın sinema filmlerini derledik. Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları 1 Nisan haftası 8'i yerli, 2'si yabancı olmak üzere toplamda 10 yeni filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde bu hafta Jared Leto'nun başrolde olduğu bol aksiyonlu 'Morbius'tan Toronto Film Festivali'nden FIPRESCI, Ankara Film Festivali'nde ise En İyi Film ödülüne değer görülen Emre Kayiş imzalı 'Anadolu Leoparı'na sinema filmleri yer alıyor. Hazırsanız detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kehanet Ayasofya

1. Kehanet Ayasofya
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Paranormal araştırmalar yapan Fatih ve Muhammed, bir gün evlerinin önünde gizemli bir kutu bulurlar. Kutuyu açan ve bir dizi ipucu takip eden iki arkadaş, dünyadaki kötülüğün önüne geçmek için seçildiklerini öğrenirler. Bunun için de Ahit Sandığı'nı düşmanlarından önce bulmaları gerekmektedir. 

Oyuncular: Fatih Hasanoğlu, Halil Kumova, Mustafa Ak

Yönetmen: Fatih Hasanoğlu

2. Osman Sekiz

2. Osman Sekiz
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Osman, agorafobi ve panik bozukluktan mustarip olduğu için şehirden uzak eski bir konakta yaşayan bir adamdır. Ancak burada yalnız değildir. Beş ayrı fantastik canavar ve Nazlı'yla aynı konağı paylaşan Osman, tekrar insanların içine karışıp yeniden huzuru bulacağına inanarak şehre taşınmaya karar verse de canavarlar ve Nazlı engelini aşması gerekecektir.

Oyuncular: Tim Seyfi, Begüm Birgören, Kemal Uçar

Yönetmen: Ezel Akay

3. Doru: Macera Ormanı

3. Doru: Macera Ormanı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Doru ve Karatay, hayvan sirkinin eline düşen Alaca'yı kurtarmak için bir plan yaparlar. Her şey yolunda gider ve Alaca'yı kurtarırlar. Ancak bu operasyon sırasında bebek şempanze Şöbi de onların peşine takılmıştır. Şimdi Doru ve Karaca, Şöbi'yi annesine kavuşturmak için yeni bir maceraya atılacaktır.

Seslendirenler: Dilek Gürel, Özgür Varul, Emin Yaraç

Yönetmen: Arkın Aktaç

4. No: 26 Ölüm Çığlığı

4. No: 26 Ölüm Çığlığı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: İşten başını kaldıramayan Selin'i rahatsız eden bir şey vardır. Dedelerinden miras kalan yazlığa giden kardeşi Ada 'dan bir süredir haber alamıyordur. Bunun üzerine işi gücü bırakıp kardeşini kontrol etmeye karar veren Selin, erkek arkadaşı Barış'la birlikte yola çıkar. Ancak evde hiç beklenmedik şeyler yaşanacaktır.

Oyuncular: Hande Öğüt, Barış Baktaş, Lola Polat

Yönetmen: Batuhan Çelik

5. Yangın Gecesi (Noche de fuego)

5. Yangın Gecesi (Noche de fuego)

Özet: Yerel uyuşturucu ticaretinin yoğun yaşandığı ve insan kaçakçılığı tehdidinin hâkim olduğu Guerrero krsalında yaşayan üç genç kız, olası bir tehditle karşı karşıya kaldıklarına mücadele edebilmeleri için anneleri tarafından sıkı eğitimlerden geçerler. Film, üç kızın gözünden yaşamın zorluklarını takip ediyor.

Oyuncular: Ana Cristina Ordóñez González, Marya Membreño, Mayra Batalla

Yönetmen: Tatiana Huezo

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İblis: Karanlığın Sahibi

6. İblis: Karanlığın Sahibi
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Cinler tarafından korunan bir defineyi bulan Levent, hayatının kâbusunu yaşar. Çünkü defineyi koruyan iblislerden biri Levent'in oğluna musallat olmuştur. Çare bulmak için hocaya giden ve onun aracılığıyla bir kadınla tanışan Levent, oğlunu kurtarmak için cini hapsedecekleri bir beden bulmaları gerektiğini öğrenir. Levent'in bu iş için gözüne kestirdiği biri de vardır...

Oyuncular: Fatih Paşalı, Sebahat Adalar, Doğancan Küçükağa

Yönetmen: Berk Aygül

7. Ya Ben Ölürsem

7. Ya Ben Ölürsem
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Polis memuru Yılmaz ve eşi Hülya'nın mutlu evliliği, bebeklerinin dünyaya gelmesiyle daha da güzelleşir. Ancak aile, zaman geçtikçe bebeğin yaşıtlarından farklı olduğunu keşfeder. Çocuk algılama, konuşma, iletişim kurmada problemler yaşarken aile, otizmin ne olduğunu keşfedecektir.

Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Cenan Çamyurdu, Bülent Emin Yarar

Yönetmen: Ahmet Faik Akıncı

8. Halil

8. Halil
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Psikolojik problemlerle mücadele eden Halil, yaşamını altüst eden bu sıkıntıdan kurtulup tekrar ipleri eline almak için gizemli bir topluluk olan 'Haliller Grubu'na katılır. Şimdi 'Halil' olabilmek için devletle bağlantılı bazı görevleri başarıya ulaştırması gerekmektedir. 

Oyuncular: Fethi Çağan Mertsöz, Yılmaz Yöntem, Serdar Noyan

Yönetmen: Mehmet Elçi

9. Anadolu Leoparı

9. Anadolu Leoparı

Özet: Bir hayvanat bahçesinde müdürlük yapan Fikret'in canını sıkan bir durum vardır. Çünkü hayvanat bahçesi kapatılma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Hayvanat bahçesinin Araplara satılıp yerine eğlence yapılmasını engelleyen en önemli faktörse, burada koruma altında olan yaşlı bir Anadolu leoparıdır. Ancak bazı beklenmedik gelişmeler, bazı yalanları da beraberinde getirecektir. 

Oyuncular: Uğur Polat, Hatice Aslan, Ege Aydan

Yönetmen: Emre Kayiş

10. Morbius

10. Morbius

Özet: Nadir görülen bir kan hastalığına yakalanan Dr. Michael Morbius, kendisini deneysel bir tedavi uygular. Ancak iyileşmek yerine bir tür vampire dönüşür. Birçok güce sahip olan Morbius'un artık ışığa hassasiyeti vardır ve hayatta kalmak için kan bulması gerekmektedir.

Oyuncular: Jared Leto, Michael Keaton, Adria Arjona

Yönetmen: Daniel Espinosa

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur YAMAN

Morbius o kadar patırtıya 4.8 mu çekti anvvklsdnlksnvds

Mehmet akif Yılmaz

Kaliteli oyuncularımız usta sanatçılarımız var haklarını yemiyelim ama bu Cinli film olmadan olmuyormu arkadaş Bi bitmediniz.

pepe le pew

hepsini topla 1 film etmez gözüküyor