Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: George Miller'ın Yeni Filmi 'Üç Bin Yıllık Bekleyiş'ten 'Cennete Bilet'e 8 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: George Miller'ın Yeni Filmi 'Üç Bin Yıllık Bekleyiş'ten 'Cennete Bilet'e 8 Film Vizyonda

claude cahun
17.09.2022 - 10:57

Yazı yavaş yavaş gerimizde bırakıp sonbaharı hissetmeye başladığımız şu günleri daha da keyifli hâle getirmek için sizi sinema salonlarına davet ediyoruz! Her Cuma yeni filmlerin vizyonda girdiği sinema salonları 16 Eylül haftasında George Miller'ın yeni filmi 'Üç Bin Yıllık Bekleyiş'ten George Clooney ve Julia Roberts'ı bir araya getiren 'Cennete Bilet'e tam 8 filmi konuk ediyor. 

Filmlerin künye bilgileri ve detaylarını öğrenmek için sizi içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burçlar

1. Burçlar
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Başarılı bir kariyere sahip olan Burcu'nun en büyük takıntısı astrolojidir. Genç kadından hoşlana Sinan ise onu etkilemek için her şeyin sonunda 'burçlar masası'na takılır. 'Burçlar masası' gerçek aşkın savunucusudur ve Burcu'nun her sabah bir başka burca uyanmasına sebep olur. 

Oyuncular: Ali Ersan Duru, Gözde Mutluer, Ferman Akgül

Yönetmen: Devrim Yalçın

2. Cânn

2. Cânn
  • IMDb puanı henüz belirsiz. 

Özet: Üniversite sınavına hazırlanmakta olan Beren, gittiği kampta aniden hastalanır. Üvey annesi, babası yurt dışında olduğu için Beren'in ağabeyini yanlarına çağırır. Ancak Doğu ve eşi Nergis'in gelmesiyle tuhaflıklar daha da artar. Çünkü Beren aslında kendisine yapılan büyünün tesirindedir.

Oyuncular: Alihan Demirbilek, Sahra Yalçın, Ekrem Türker

Yönetmen: Eren Ergin

3. Dokunma Hurdacının Kızı

3. Dokunma Hurdacının Kızı
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Yoksul bir aileye sahip olan Hediye, hurdacılık yaparak geçimini sağlamaktadır. İlçe kaymakamının desteğiyle eğitimini tamamlayıp öğretmen olan Hediye, rahatsızlanan öğrencisini hastaneye götürür ve onun kanser olduğunu öğrenir. Küçük kıza donör olmayı kabul eden Hediye, bu sırada hayatını tümden değiştirecek bir şey öğrenir. Öğrencisi, kendisine küçükken tecavüz eden bir adamın kızıdır.

Oyuncular: Abidin Yerebakan, Betül Şahin, Belma Mamati

Yönetmen: Hakan Gürtop

4. Dragon Ball Super: Super Hero (Doragon bôru sûpâ: Sûpâ hîrô)

4. Dragon Ball Super: Super Hero (Doragon bôru sûpâ: Sûpâ hîrô)

Özet: Bu macerada Red Ribbon Army tarafından yaratılan iki yeni androide karşı savaşan Piccolo ve Son Gohan'ın yaşadıkları anlatılıyor. Red Ribbon Ordusu yıllar önce Son Goku tarafından yok edilmiştir. Ne var ki ordunun ruhunu korumaya devam eden isimsiz mülteciler amaçları doğrultusunda  androidler Gamma 1 ve Gamma 2'yi hayata geçirir. Kendilerine süper kahraman diyen androidler, Piccolo ve Son Gohan'a karşı bir saldırı başlatır.

Oyuncular: Masako Nozawa, Masako Nozawa, Toshio Furukawa

Yönetmen: Tetsuro Kodama

5. Moonage Daydream

5. Moonage Daydream

Özet: İkonik sanatçı David Bowie'nin hayatına ışık tutan Moonage Daydream'de Bowie'nin yaşam öyküsüne daha önce yayımlanmamış konser ve sahne performans kayıtları eşlik ediyor.

Oyuncular: David Bowie

Yönetmen: Brett Morgen

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peter von Kant

6. Peter von Kant

Özet: Rainer Werner Fassbinder'in 1972 yapımı filmi 'Petra Von Kant'ın Acı Gözyaşları'nın bu modern uyarlamasında tanınmış yönetmen Peter'ın yaşamı ve aşk hayatı anlatılıyor. Peter von Kant, oldukça başarılı bir yönetmen ve asistanı Karl ile yaşayan bir adamdır. Bir gün genç bir adam olan Amir'le tanışıp ona âşık olan Peter, Amir'i sinemaya girmeye teşvik eder. 

Oyuncular: Denis Ménochet, Isabelle Adjani, Khalil Gharbia

Yönetmen: François Ozon

7. Cennete Bilet (Ticket to Paradise)

7. Cennete Bilet (Ticket to Paradise)

Özet: Wren, yakın arkadaşı Lily ile Bali’ye tatile gider. Lily burada tanıştığı bir adama abayı yakıp üstüne evlenmeye karar verince ailesi hemen harekete geçer. Lily'nin boşanan anne ve babası kızları için uğraşırken Wren de hayatının aşkını bulur.

Oyuncular: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever

Yönetmen: Ol Parker

8. Üç Bin Yıllık Bekleyiş (Three Thousand Years of Longing)

8. Üç Bin Yıllık Bekleyiş (Three Thousand Years of Longing)

Özet: George Miller'ın Idris Elba ve Tilda Swinton'ı bir araya getiren bu yeni filminde bir bilgin olan Alithea’nın, kavanozda hapsolan bir cinle tesadüfen karşılaşması sonra hayatının nasıl değiştiği anlatılıyor. İkili İstanbul'da karşılaştıkları otel odasında konuşurken cin özgürlüğüne kavuşmak istediğini söyler ve  Alithea'ya, ona yardım edeceği takdirde üç dileğini yerine getireceğini belirtir. Bu teklifi kabul edip cine yardımcı olan Alithea'nın dilekleri 20 yıl gecikmeli gerçekleşse de ikili arasında beklenmedik duygular yeşerir.

Oyuncular: Idris Elba, Tilda Swinton, Aamito Lagum

Yönetmen: George Miller

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın