Görüş Bildir
Haberler
Sık Sık Taksi Kullananların Kesin Karşılaştığı 8 Durum

Sık Sık Taksi Kullananların Kesin Karşılaştığı 8 Durum

ali silahyürekli
19.04.2015 - 22:30 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:39

TÖVBE TÖVBE!

TÖVBE TÖVBE!

Taksiye bindiniz ve gideceğiniz yeri söylediniz. Eğer yakın bir mesafe ise en iyi asılmış bir surat ile karşı karşıya kalırsınız.

Tabi bazılarında bu homurdanma, kızma ve hatta taksiden indirmeye kadar gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BOZUK YOK!

BOZUK YOK!

İnsanların her zaman cebin bozuk para olmaz. Bu durumdayken taksiye binmeden önce hepimiz iki kere düşünürüz ve hatta bazılarımız binmeden bozuğunun olmadığını söyleme

NE OLACAK BU ÜLKENİN HALİ

NE OLACAK BU ÜLKENİN HALİ

Her takside olmasada mutlaka çoğu takside siyaset konuşulur. Bazen ekonomi bazen parti bazen de üklenin genel durumu ile ilgili görüş bildirilir.

Çoğunlukla herkes memnuniyetsizliğini dile getirir tabiki.

İŞLER KESAT

İŞLER KESAT

İşler genellikle hep kötü gider. Birgün bile bir taksicinin hatta bir esnafın 'işler şahane gidiyor, para basıyoruz' gibi sözler duymanız imkansızdır.

BU KORSANLAR VARYA!

BU KORSANLAR VARYA!

Haklı olarak bütün taksicilerin en büyük dertlerinden biride korsan taksiler. Haksız yoldan para kazananları zaman zaman bize şikayet ederler.

Genellikle hepimiz hak veririz. Bazılarımızda korsan taksiye bindiğimiz zamanları düşünüp mahçup oluruz yada içten içten güleriz.

NEREYE?

NEREYE?

Aceleniz var ve çok az zamanınız kaldı. Bir taksi geliyor. Heyecanla elinizi kaldırdınız ve taksi durdu. Binmek için bir hamle yaptınız ve daha siz binmeden taksinin ön camı açıldı. Taksici kafanı uzattı ve...

Nereye?

İçeriğin Devamı Aşağıda

WHAT ARE YOU?

WHAT ARE YOU?

Taksiye binmek için turistlerin bol olduğu bir bölge seçtiyseniz bir taksiye binmeniz çok zor bir durumdur.

Çünkü o sırada oradaki birçok taksi turist avına çıkmıştır. Hedefleriniz süzlerler ve en doğru anı kollarla. Siz o sırada o kadraja girerseniz onlar için belgesel çekmeye gelen ekipler gibi olursunuz.

NE ÇEKTİK BU TRAFİKTEN

NE ÇEKTİK BU TRAFİKTEN

Büyük bir şehirde yaşıyorsanız zamanınızın büyük bir kısmını trafikte geçiriyorsunuzdur. Trafiğin en yoğun olduğu zamanda bir taksi bulabildiyseniz ve taksiye bindiyseniz iki tarafta biraz gergin olur. 

Yolcunun gerginliği taksimetreden, taksicinin gerginliğide trafikten olur. Her iki taraftan birisi trafik konusunu açarsa ise işte o zaman sonu gelmeyecek bir muhabbete başlanır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0