Görüş Bildir
Haberler
Sevdikleri Adam İçin Ülkelerini Bırakıp Artık Bizden Biri Olan Yabancı Gelinlerimiz

etiket Sevdikleri Adam İçin Ülkelerini Bırakıp Artık Bizden Biri Olan Yabancı Gelinlerimiz

Ünlü de olsa ünsüz de olsa gönül bu bir yabancıyı seçebiliyor. Farklı örf ve adetleri ile Türkiye'ye gelen ve artık bizden biri olan yabancı gelinlerimizi sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wilma Elles

Wilma Elles

Almanya doğumlu olan başarılı oyuncu Türkiye’de yer aldığı ‘’Öyle Bir Geçer Zaman ki ‘’ dizisinden sonra ülkemizden ayrılamadı. Ünlü iş adamı Kerem Göğüş ile dünyaevine giren oyuncu, ikiz bebekleri ile mutlu bir aile yaşantısı sürdürüyor.

İmane Elbani

İmane Elbani

En yeni yabancı gelinimiz İmane Elbani. Geçtiğimiz yılın son aylarında ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile evlenen Faslı güzel, Türkiye’ye hızlı alışanlardan biri.

Emina Jahović(Sandal)

Emina Jahović(Sandal)

2008 yılında başarılı şarkıcı Mustafa Sandal ile evlenen Emina, iki çocuğu ile çoktan bizden biri oldu.

Almeda Abazi

Almeda Abazi

Adını 'Survivor' yarışması ile duyuran Almeda Abazi de yabancı gelinlerimizden biri. Oyuncu Tolgahan Sayışman ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Almeda, hiç bir konuda Türkiye’de yabancılık çekmiyor.

Chloe Loughnan

Chloe Loughnan

İrlandalı manken Chloe Loughnan de 2014 yılında müzmin bekarlarımızdan Serdar Ortaç ile evlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xosqedem Hidayetqizi

Xosqedem Hidayetqizi

Şarkıcı Doğuş 2014 yılında azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile evlendi. İkili, Azerbaycan ve Türkiye arasında gidip geliyor.

Larissa Gacemer

Larissa Gacemer

Onu artık tanımayan yok. Basketbolcu ve model Burak Gacemer ile evli olan Larissa, sosyal medyada herkesin yakından takip ettiği yabancı gelinlerimizin başında yer alıyor.

Brezilyalı gelinimiz Larissa'nın söylediği birçok kelime ise eşi Burak Gacemer tarafından ti'ye alınıp ortaya eğlenceli görüntülerin çıkmasına sebep oluyor.

Jelena Milosavjevic

Jelena Milosavjevic

Ünlü oyuncu Can Nergis de gönlünü yabancı bir güzele kaptırdı. Sırp model Jelena Milosavjevic ile geçtiğimiz Nisan ayında evlendi.

Alano Sağtürk

Alano Sağtürk

2009 yılında balet Tan Sağtürk ile evlenen Alano, basından uzak yaşamaya çalışıyor. Sadece röportaj ve özel davetlerde basının karşısına çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ivana Sert

Ivana Sert

2003 yılında reklam çekimi için Türkiye’ye gelen Ivana, iş adamı Yurdal Sert ile tanışıp 2004 yılında nikah masasına oturmuştu. 2013 yılında boşanan Ivana Sert, hala en popüler yabancı gelinlerimizin başında geliyor.

İvana'nın uzun yıllardır Türkiye'de olmasına rağmen hala çoğu kelimeyi söyleyememesi kimsenin dikkatinden kaçmıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
479
161
92
87
64
60
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

gelinlerin evlendiği adamların hepsi istisnasız gideri olan yakışıklı adamlarda ulan o ivana sertin evlendiği nedir öyle fatih ürek gibi :D:D

De grasse

bence yabancı eş çok mantıklı. Hazır euro da 4 olmuşken

Yılmaz Önal

larissayı tek geçerim