Görüş Bildir
Haberler
Serkan Gür Kimdir? Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür Kimdir?

Serkan Gür Kimdir? Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür Kimdir?

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür son zamanlarda sosyal medyada konuşulan bir isim oldu. Gür'ün hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. Serkan Gür, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev almaktaydı. Peki Serkan Gür kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Serkan Gür'ün eğitimi ve kariyeri nedir?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serkan Gür Kimdir?

Serkan Gür Kimdir?

Serkan Gür, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sinoplu olduğu bilinmektedir. Lisans eğitimini Otomotiv Eğitimi ve yüksek lisans eğitimini de Teknoloji Eğitimi alanlarında tamamlamıştır. 

Serkan Gür ilk olarak öğretmen olarak görev almıştır. Şişi Endüstri Meslek Lisesi'nde kariyerine başlamıştır. 2004-2007 yıllarında MEGEP'de (Mesleki ve Teknik Eğitim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi) eş-uzman olarak görev almıştır. Daha sonra CNC Operatörlüğü Eğitimi, Metal Teknolojisi ve İç Mekân Tasarımı, Çalışan Gençler İçin Sosyal ve Mesleki Uyum Programı gibi projelerde yer almıştır.

Serkan Gür'ün Kariyeri

Serkan Gür'ün Kariyeri

2012 yılına kadar İstanbul'da çeşitli okullarda yönetim kadrosunda yer almıştır. Ardından 2012 yılında Eyüp İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yapmıştır. 2021 yılına kadar da İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesinden sorumlu olarak İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır.

Serkan Gür daha sonraki Dizel Motorlarının Egzoz Emisyonlarının Azaltılması çalışması ile Çevre Olimpiyatı Dünya İkinciliği ödülü almıştır. 

Serkan Gür'ün Bursa İl Milli Eğitim görevine ise Mart 2023 itibarıyla son verilmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın