Görüş Bildir
Haberler
Seni Cool Gösterecek Aksesuarı Belirliyoruz!

Seni Cool Gösterecek Aksesuarı Belirliyoruz!

Aburoski
13.03.2019 - 18:07

Soruları cevapla ortamlarda seni cool gösterecek aksesuarı hemen söyleyelim! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Senin tarzın hangisi?

3. Senin tarzın hangisi?

4. Sabahları ne giyeceğine karar veremeyip çok fazla kıyafet değiştiriyor musun?

5. Peki saçlarını kaç günde bir yıkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşmada dikkatini çekecek ilk şey ayakkabılar mı yoksa saçlar mı olur?

7. Girdiğin ortamlarda herkesin gözü sende olsun istiyorsun değil mi?

8. Son olarak, eti nasıl pişmiş seversin?

8. Son olarak, eti nasıl pişmiş seversin?

Gözlük!

Gözlük!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar gözlük! Belki gözlük kullanmayı seviyorsun belki de sevmiyorsun fakat eğer sevmiyorsan bir an önce gidip kendine güzel ve sana yakışacak bir gözlük almalısın. Gözlüğün kalitesine de biraz dikkat etmelisin. Gözlüğü kendine yakıştırmıyor olabilirsin fakat kendine uygun gözlüğü aldığında senden havalısı ortamda olmayacak. 

Giyim kuşama önem veren bir insansın. Kendini de çok iyi tanıdığın için kendine hangi parçaların yakışıp yakışmadığını biliyorsun. İnsanlar senin tarzını çok beğeniyor. Gözlükle de bu tarzsın tamamlanacak. Bu nedenle eğer tarz bir gözlüğün yoksa bir an önce iyi bir gözlükçüye gidip kendine ve tarzına en çok yakıştırdığın gözlüğü al.

Saat!

Saat!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar saat! Saat herkesin tercih ettiği bir aksesuar. Artık gerçek kullanım amacından ziyade kolda hoş durduğu için tercih ediliyor. Sen de dikkat çeken ve sana yakışan bir saatle cool gözükebilirsin. Saatleri sen de herkes gibi seviyorsun. Fakat dikkat etmen gereken bir şey var. O da saatin büyüklüğü. Kesinlikle saat çok büyük olmasın ve her kıyafete uygun olabilecek bir saat seç kendine. 

Ciddi anlamda saat kola takıldığında insan ayrı bir havaya bürünüyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Saatini ona uygun bilekliklerle de tamamlayabilirsin. Tabii çok fazla aşırıya kaçmadan. Unutma karmaşıklık; şıklık, coolluk değildir.

Bileklik!

Bileklik!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar bileklik! Ne kadar iyi giyinirsen giyin doğru aksesuarları seçmediğin taktirde o kıyafetlerin hiçbir anlamı olmaz. Bu nedenle aksesuarlara önem vermelisin. Özellikle bileklerine takacağın aksesuarlara. Bileklikler insanı zarif gösteren parçalardır. Tarzına uygun doğru bilekliği seçtiğinde havan birden değişecek. Kendini çok iyi ve havalı hissedeceksin. 

Karmaşık bileklikleri tercih etmemelisin. Fotoğrafta görmüş olduğun zariflikte bileklikler seçmelisin. Her tarza uygun bu tarz zarif parçalar seçebilirsin. Kısa bir araştırmayla çok kolay bulabilirsin. Bileklik alırken çok özen göstermelisin. Her bileklik her insana yakışmaz. Öncelikle ne tarz sevdiğine karar vermelisin. Ona göre seçmelisin. Kıyafet tarzına da uygun olması önemli tabii.

Fular!

Fular!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar fular! Günlük hayatta insanların tercih etmediği bir parça da olsa bizce fular insanı ciddi anlamda havalı gösteriyor. Doğru bir kullanımla ortamların gözdesi olabilirsin. Tarzına uygun fularlarla kombinlerini tamamlayabilirsin. Bu zamana kadar hiç takmadıysan bir an önce denemelisin. Zaten bir kere taktığında gidip renkli renkli fularlarla dolabını donatacaksın. 

Birçok insan fular takmaya cesaret edemiyor. Fuları doğru kullanamayacağını düşünüyor. Sen onlardan değilsin. Hemen alıp takacağından eminiz. Sana da çok yakışacak. Denemekten zarar gelmez. Görelim bakalım seni...

Yüzük!

Yüzük!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar yüzük! Yüzük her iki cinsiyete de çok yakışıyor. Özellikle de kadınlara. Erkekler yüzük takma konusunda biraz çekingen olsa da bizce erkeklerin de artık alışkanlık haline getirmesi gerekiyor. Birbirinden güzel erkek yüzükleri küçük çaplı bir araştırmayla bulunabilir. Önemli olan doğru parçayı bulmak. Parmaklarınızın güzel gözükmesini istiyorsanız bir an önce yüzüklerin peşinde koşmalısınız. 

Kılık kıyafete önem veren bir insan olarak yüzüklerini de önemsemelisin. Tarzına uygun yüzük seçimleri seni daha cool gösterecek. Bir an önce çeşit çeşit yüzüklere sahip olmalısın. Tabii abartı olmayacak.

Kolye!

Kolye!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar kolye! Boynunuzun güzelliğini bir kolyeyle daha fazla gösterebilirsiniz. Sana yakışacağını ve tarzına uygun olacağını düşündüğün kolyeler seçmelisin. Her kolye her insana yakışmaz. İlk önce tarzını belirle, daha sonra bu şık kolyelerin sahibi ol. Kendine uygun kolyeyi seçtiğinde her gün takmak isteyeceksin. kombinini tamamlayan parça kesinlikle kolyelerdir. 

Kolyelere önem verdiğini biliyoruz o yüzden sana fazla bir şeyler söyleyip de kafanı şişirmeyelim. Sen zaten ne yapacağını biliyorsun. Kendine uygun parçalar da seçeceğinden eminiz. Hadi görelim seni.

Çanta!

Çanta!

Verdiğin cevaplara göre seni cool gösterecek olan aksesuar çanta! Eminiz ki çanta kullanıyorsundur. Peki doğru çantayı kullandığından emin misin? Birçok insan kendi tarzına ve bedenine uygun olmayan çantaları tercih ederek kötü bir görünüme sahip oluyor. Sen de o yanlışa düşmemek için çanta konusunda biraz daha dikkatli olmalısın. her önüne geleni değil de tarzına uygun olan çantaları seçmelisin. 

Uygun çanta modelleriyle daha cool gözükeceğinden eminiz. Biraz da klasik tarzların dışına çıkmalısın. Farklı modellerde birden çok çanta var. Biraz onlara bakmanda fayda var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
165
77
41
17
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Factotumolog

25-34 yaş arası kişiler eti iyi pişmiş sever bu mu yani öğrenmek istediğiniz. 👏

Sadreddin Bilmez

Bence orta pişmiş en iyisi 😁 sulu sulu

Someone else

Sizin cool olma muhabbetinizi sikiyim. Bi nesli aptal ettiler cool olucaz diye.

adekaj

aramizda hala saglam olanlar var umudunuzu kaybetmeyin

Aymira Ay

Bileklik