Görüş Bildir
Haberler
Asla Yemem Dediğin Yemeklere Göre Kaç Kilo Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Asla Yemem Dediğin Yemeklere Göre Kaç Kilo Olduğunu Söylüyoruz!

Aburoski
19.12.2018 - 15:39

Ağzıma sürmem dediğin yiyecekleri seç, sana kilonu hemen söyleyelim! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini öğrenelim!

Yaşını öğrenelim!

#1

#2

#3

İçeriğin Devamı Aşağıda

#4

#5

#6

#7

#8

İçeriğin Devamı Aşağıda

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

40-45 arası kiloya sahipsin!

40-45 arası kiloya sahipsin!

Seçtiğin yemeklere göre sen 40 ve 45 arası bir kiloya sahipsin! Bu oldukça fit bir vücuda sahip olduğun anlamına geliyor. Tabii fit olmanın yanında sağlıklı olmak da çok önemli. Umarız ki yediklerine dikkat ediyorsundur. Sağlığın fit olmanadan daha önemli. Zaten sen bunun farkındasın. Bu kiloda olmak senin harika bir durum. Ayrıca sportif bir kişilik olduğunu da söylemek gerek ve yemek yeme alışkanlığınsa muhteşem. Enerjik ve her zaman formadasın. Birçok insan senin gibi fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyor. Fakat bir türlü iradeli olup başarıya ulaşamıyorlar. Sen iradeli bir insan olduğun için her zaman bu şekilde kalmayı başarmışsın. Etrafındakilerin seni bir an önce örnek alması gerekiyor.

46-51 arası kiloya sahipsin!

46-51 arası kiloya sahipsin!

Seçtiğin yemeklere göre sen 46-51 kilo arasında bir insansın! Kilondan memnunsun. Bu zamana kadar hiçbir şekilde şikayet etmemişsin. Gayet dinç, dinamik ve enerjik bir yapın var. Aynı zamanda da gayet sağlıklı bir vücuda sahipsin. Sen sanırım yiyip yiyip kilo alamayan insanlardansın. Bunu bir aralar kafana takmışsın. Sağlıkla ilgili bir problem olup olmadığını merak etmişsin. Sonrasında sağlığınla ilgili bir problem olmadığını öğrenince rahat bir nefes almışsın. Aynı zamanda spor senin için adeta bir yaşam biçimi, bir hayat tarzı; yani senin her şeyin! Aynaya baktığın zaman kendinle gurur duyuyorsun. Zıpkın gibi, fişek gibisin. Sana hayran olmamak elde değil.

52-60 arası kiloya sahipsin!

52-60 arası kiloya sahipsin!

Seçtiğin yemeklere göre 52-60 arası bir kiloya sahipsin! Senin kilon ideal insan kilosuna yakın. Bazen kafana takıyorsun fakat hiç takmana gerek yok. Sen gayet iyisin. Aklını bunlarla kurcalama. Spor yapmıyorsan bir an önce spora başlayarak kilonu koruyabilirsin. Hem sağlık açısından hem de vücudun için spora başlamalısın. Spor yapıyorsan da zaten üzerine pek fazla konuşmanın anlamı yok. Asla obez değilsin, balık etli bile değilsin ve lütfen daha fazla kilo verme; çünkü bundan sonrasında bildiğin ayçiçek sapı olursun. Sen gayet idealsin. Seni böyle seviyoruz biz.

61-65 arası kiloya sahipsin!

61-65 arası kiloya sahipsin!

Seçtiğin yemeklere göre 61-65 arası bir kiloya sahipsin! Sen sanırım istediği her şeyi rahatlıkla yiyebilen bir insansın. Dünyada bundan daha güzel bir şey var mı ya? Keşke herkes senin gibi istediğini yiyebilse. Türkiye'nin o güzel yemeklerinin tadına varabilse. Şu anki kilon hiç umrunda değil. Sen kendini her halinle seviyorsun. İnsanlara güzel görünme gibi bir çaban yok. Diyet yapmak bazen aklına geliyor ama daha sonra vazgeçiyorsun. Zaten sen yiyip yiyip kilo almayan insanlardansın. Çoğu kişi bu yüzden gıcık oluyor sana. Hem senin hayat görüşünde ortalamayı yakalama gibi muhteşem bir şey var. Yani ne obezsin ne de vitaminsiz. Senin ideal kilon bu. Sen böyle daha iyisin.

66-75 arası kiloya sahipsin!

66-75 arası kiloya sahipsin!

Seçtiğin yemeklere göre 66-75 arası bir kiloya sahipsin! Hangi kiloda olursan ol, kendini seven bir insansın. İnsanlara öyle iyi görünmek gibi bir derdin yok. Senin için önemli olan şey he şeyden önce karakterdir, beynindir. Senin hayat tarzın bu. Her istediğin şeyi yemek de sana huzur veriyor. Sen böyle kendini mutlu hissediyorsun ama biraz sağlığın için diyet ya da spora başlayabilirsin. Spora başladığında daha iyi hissedeceksin kendini. Adımız kadar eminiz. İnsanların ne düşündüğü de pek umrunda olmasın. Seni seviyoruz.

76+ kiloya sahipsin!

76+ kiloya sahipsin!

Seçtiğin yemeklere göre sen 76 ve üstünde kiloya sahip bir insansın! Sen yemeklerle mutlu olan birisin. Ayrıca hiçbir şeyi takmayan bir yapın var, rahatsın, tembelsin ve en önemlisi bu tembelliğini çok ama çok seviyorsun. Ama en çok da yemekleri seviyorsun.Yemeklerle bile mutlu oluyorsan sen her şeyle mutlu olursun. Yemek yerken kendini resmen huzurlu hissediyorsun. Sanki bulutların üstünde uçuyormuş gibisin. Fakat spor yapmıyorsun bir an önce sağlıklı bir yaşam için spora başlamalısın. Bak o zaman daha mutlu olacaksın. E biz de o zaman mutlu oluruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1636
977
325
221
178
169
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?