Görüş Bildir
Haberler
Senin Aldatma İhtimalini Söylüyoruz!

etiket Senin Aldatma İhtimalini Söylüyoruz!

Aburoski
13.07.2018 - 14:07 Son Güncelleme: 19.12.2018 - 17:39

Bakalım tercihlerine göre ne kadar aldatmaya meyillisin? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aldatmak mı o da ne?

Tercihlerine göre kesinlikle sen aldatmaya meyilli bir insan değilsin. Belki de defalarca aldatıldın fakat asla sevdiğin bir insana ihanet etmiyorsun. Senin için aldatmak eşittir karaktersizlik demek. Ne kendi hayatında ne de arkadaşlarının hayatında bu tarz birini barındırmıyorsun. Aldatıldığında da intikamını en acı şekilde almaktan zevk alıyorsun. Çünkü nasıl ki sana acı çektirdiyse sen de aynı şekilde ona acı çektirmek istiyorsun. Bu intikam kesinlikle 3. bir kişiyle alakalı değil. Doğru zamanı kollayıp, en iyi hamlelerin peşine düşüyor ve intikamını en güzel şekilde alıyorsun. Böyle devam... 👍

Hayatındaki insana göre değişiyor!

Tercihlerine göre senin aldatma ihtimalin net şöyle böyle yani hayatındaki insana göre bazen aldatıyorsun bazen de aşırı sadık oluyorsun. Bu ne kadar doğru bir davranış bilinmez fakat hayatındaki insanın senin davranışlarını şekillendirmede önemli bir rolü olduğu kesin. Gerçekten aşıksan, vakit öldürmek için onunla birlikte değilsen yanında dünyanın en yakışıklı insanı da olsa kılın kıpırdamaz! Sadık olman güzel fakat sevmediğinde de aldatman hiç doğru değil. 

Sen en iyisi gerçekten sevebileceğin birisiyle birlikte ol. Ol ki kimsenin canı yanmasın mutlu mesut yaşayın.😇

Maalesef aldatmaya meyillisin!

Tercihlerine göre sen aldatmaya meyillisin. Biliyoruz dünyanın en kötü şeylerinden biri fakat durum bu şekilde. Bu aldatmayı sadece fiziksel olarak algılama. Birini beğenmişsindir ve onu düşünmeden edemiyorsundur gibi gibi. Bunun doğru olmadığını sen de çok iyi biliyorsun fakat karşına gerçekten sevebileceğin bir insanın çıktığını düşünmüyorsun. Aynı zamanda sana ciddi bir şekilde değer veren birileriyle karşılaştığını düşünmüyorsun. Aldatmaya meyilli olman belki de bundandır. 

Aldatmaya meyillisin diye kötü bir insan mısın? Elbette ki hayır. Aldattığın zamanlarda karşındaki insanı kırmadan durumu açıklıyorsun. E gizli saklı aldatmayı sürdürmemen güzel. Umarız ki gerçekten istediğin biriyle beraber olursun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1122
432
200
194
70
56
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unlocky

5. Sorunun anlamını çözemedim. Allah aşkına insan annesiyle avrupa turu yapmak yerine şeyma subaşıyla amerikayı gezmeyi seçer mi ? Annemizin yanında Şeyma kim ?

Nur

bir metresle geziyi niye annemle gezmeye tercih edeyim ki drğil mi? saçma soru olmuş

Midoriya

Bir insanı neden aldatırsın ki? Eğer artık sevmiyorsan ayrıl ne yaparsan yap. İnsanı üzmeye hakkın yok böyle bir şeyi yaparak. Aldatmak net kişiliksizliktir.

Ela Sarıca

sevgilim yokki aldatsın