Görüş Bildir
Haberler
Selvi'den İmamoğlu'na 'Davet' Yanıtı: 'Adaylık Mücadelesine Malzeme Olmaya Niyetim Yok'

Selvi'den İmamoğlu'na 'Davet' Yanıtı: 'Adaylık Mücadelesine Malzeme Olmaya Niyetim Yok'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nagehan Alçı nedeniyle gelen tepkilere verdiği yanıtta hükümete yakın Abdulkadir Selvi'yi de bir yurt içi gezisine davet edeceğini söylemişti. Selvi, İmamoğlu'nun bu açıklamasına bugün yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayramlaşmak için çıktığı Doğu Karadeniz gezisine Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı gibi isimleri de davet ettiği için eleştirilen İmamoğlu, 'Bugün Nagehan Hanım gelmiştir. Yarın başka bir isimi davet edeceğim. Yurt içinde yapacağım bir geziye örneğin Abdülkadir Selvi’yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın.' demişti.

👇

"Adaylık mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok"

"Adaylık mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok"

İmamoğlu'nun bu sözlerine Hürriyet’teki köşesinden yanıt veren Selvi, İstanbul adaylığı ve seçim sonrası İmamoğlu’yla birçok kez iletişime geçtiğini hatırlatarak şunları yazdı: 

'İmamoğlu beni gezisine davet edemez mi? Eder. Normalde ben gider miyim? Giderim. Ama İmamoğlu’nun içine girdiği tartışmalı durumdan kurtulmak için benim adımı kullanması hiç şık olmadı. Normalde giderim. Ama böyle yaptığı için gitmem. Şimdiye kadar Özal’ı, Demirel’i, Erbakan’ı, Türkeş’i, Çiller’i, Yılmaz’ı, Ecevit’i, Gül’ü, Erdoğan’ı takip ettim. Kılıçdaroğlu’nun gezilerine katıldım. Ama bu olayda bir siyasi çekişmenin öznesi olmak istemedim. İmamoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine malzeme olmaya niyetim yok. O nedenle İmamoğlu davet ederse kabul etmeyeceğim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gürbüz Vural

Selvi'den nefret etmekle birlikte, fikrine katıldım.

Arc noise

İlkeli adamın hali bir başka oluyor. :)

cinnet is coming

eşinin şirketine, bir bakanlıkta güvenlik görevliliğinden daire başkanlığına yükselen damadının pas ettiği ihaleler ile ihya olduğunu bilmeyen yok selvi. ora... Devamını Gör