Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu, O Fotoğrafa İlişkin İlk Kez Konuştu: 'Selvi'yi de Davet Edeceğim'

İmamoğlu, O Fotoğrafa İlişkin İlk Kez Konuştu: 'Selvi'yi de Davet Edeceğim'

Deniz Gök
06.05.2022 - 16:51 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 18:09

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisiyle birlikte Doğu Karadeniz turuna katılan bazı gazeteciler üzerinden başlayan tartışmalarla ilgili ilk kez konuştu. İmamoğlu, 'Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, yarın örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ANKA Haber Ajansı'na konuşan İmamoğlu özetle şunları söyledi:

  • Burada ne yapılmak istenmiş; kimse buna bakmıyor mesela. Burada ne istenmiş acaba? Hedef neymiş? Ekrem İmamoğlu'nun hedefi belli. Ekrem İmamoğlu’nun sesini İstanbul halkı adına herkese duyurmak.

  • Merkez medya dediğimiz alanda bile söz hakkı verilmiyor. Bugün en bildiğimiz medya kanallarında dahi, tek söz hakkı verilmiyor. Çıkıyor orada birileri, bizi yerden yere vuruyor, hain ilan ediyor vesaire… Tabiri caizse, hükümetin içindeki bazı sözüm ona üst kimliklerin sözcüleri oluyorlar. Ben de diyorum ki, bu insanlar gelsin, bizi tanısınlar. Ve biz bunu bundan sonra daha da fazla yapacağız. 

  • Bugün Nagehan Hanım gelmiştir, tartışılır; yarın başka bir ismi davet edeceğim. Ben, ilk yurt içinde yapacağım bir geziye, örneğin Abdülkadir Selvi'yi davet etmek istiyorum. Çünkü beni, iki yıldır bir görevli gibi Genel Başkanımla kavga ettirme çabasında bir insan. Gelsin bakalım ben öyle biri miyim? Nasıl biriyim? Tanısın, anlasın.

  • Yok sayarak bir memleket değişmez. Toplumda bu insanlar var. Bir rehabilitasyonu mümkünse, karşılıklı bir diyalogla bunları aşabileceksek, ne mutlu. Ben, bu çabayı gösteririm. 

  • Bu toplum ancak böyle iyileşebilir. Yoksa öbür türlü, bugün şikayetçi olduğumuz bir sürecin tam tersi bir süreci başlatmış oluruz.

İmamoğlu'nun açıklamalarının tamamı için 👇

İmamoğlu'na gelen tepkiler ve İBB Sözcüsü Ongun'un açıklaması için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
54
35
14
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

Çevir gazı yanmasın..

@Charlie; Atatürk ile kıyaslamıyorum, ama Türk toplumunu siyaseti anlama tarzı belli. Otoriter bir ülkede dürüst ve katı siyaset ile seçim kazanılmaz. AKP'ni... Devamını Gör

Biri Miri

Bu açıklamaya "siyaset yapıyor, siz siyaset bilmiyorsunuz" diyen yarım akıllı arkadaşlara şunu söylemek isterim; Atatürk öldüğünden beri yönetime gelen insan... Devamını Gör

Yunus Emre Olcay

başkanım bu kan emici vampirlerle helalleşecekseniz benle helalleşmeyin. gazetecilik yaptıklarını sanarak memleketin tahtalarini siktiler bilginiz olsun. b... Devamını Gör