Görüş Bildir
Haberler
Sekse Ne Kadar Çabuk İkna Olacağını Söylüyoruz!

Sekse Ne Kadar Çabuk İkna Olacağını Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
13.11.2018 - 21:08 Son Güncelleme: 19.02.2019 - 11:50

Bazı insanlar seks yapmak için psikolojisini uzun süre hazırlamaya uğraşsa da, bazıları bu duruma çoktan ikna olmuş durumda. Bakalım sen sekse ne kadar çabuk ikna olacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Sence en iyi sevişme nerede olur?

4. Seni seksten soğutan birisi oldu mu?

5. Daha önce ten uyumunun olmadığını hissettiğin birisiyle seviştiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerin ve sen daha heyecanlı bir seks için oyuncaklardan faydalanır mısınız?

7. Kirli konuşmalar yapmak konusunda nasılsın?

7. Kirli konuşmalar yapmak konusunda nasılsın?

8. Son soru, trafik kurallarına uyar mısın?

8. Son soru, trafik kurallarına uyar mısın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hemen şu an ikna oluyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen sekse çok çabuk ikna oluyorsun! Birisinin gelip hadi sevişelim demesi yeter. Hemen üzerine atlayacak gibisin. Seviyorsun sevişmeyi ve bu senin hayatına heyecan katıyor. Her seksten sonra daha farklısını denemek istiyorsun. 

Kendini özgür ve mutlu hissediyorsun. Birisi seni çabucak sekse ikna edebilir. Neden olmasın ki? İçin içine sığmıyor ve kıpır kıpır oluyorsun. Seksi olduğunu düşünen çok kişi var. Değerlendirmekte fayda var.

Sekse ikna olman çok zor!

Verdiğin cevaplara bakılırsa sen kapalı bir kutu gibisin. Yaptıklarından ve yaşadıklarından kimsenin haberi yok. Sevişiyorsan da bu sende gizli. Açıktan açığa bir hayat yaşamıyorsun. 

Birisinin seni sevişmeye ikna etmesi için aylarca uğraşması lazım. O raddeye gelene kadar partnerine eziyet ediyorsun resmen. Peşinden koşturuyorsun, ayaklarına kapanmadığı kalıyor resmen. Sevişmek için bu kadar derde gerek yok. Bırak kendini, sal biraz. Rahatlamaya bak. Çok gergin oluyorsun sevişirken. Neden bu kadar peşinde koştuklarına gelirsek, sakladığın şeyi çok merak ediyorlar. Bu gizemlilik bazı zamanlar iyi sonuçlar verirken çoğu kez de kişisinin pes etmesiyle sonuçlanır. Yani tabii istemiyorsan sonuna kadar reddet fakat hoşlandığın ve gerçekten istediğin birisiyle neden sevişmeyesin ki?

İkna olmaya hazırsın!

Verdiğin cevaplara bakılırsa, sen ikna olmaya hazırsın. Birisi gelse de beni sekse ikna etse diye bekliyorsun. Hazırlıkların tamam. Bütün kalkanlar, kasklar hazır. Sevdiğin bir partnerle sevişmeyi seviyorsun. Fakat bunu sürekli yapmaktan hoşlanmıyorsun. Çoklu ilişkilerden pek hoşlandığın söylenemez, en fazla 2 kişi olur hayatında seviştiğin. 

Ciddi ilişkilerden kaçınıyorsun. Seni isteyeni sen de mutlaka istiyorsun. Senin istediğin neden seni istemiyor orası tartışılır bir konu. Sevişmek hayatına yeni renkler katıyor. Sende uyandırdığı hissi seviyorsun. Sanki paranın bile satın alamayacağı bir mutluluk saçıyorsun etrafa.

Sekse ikna olmak istiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sekse ikna olmak istiyorsun. Psikolojin bu duruma bazı konularda el vermese de sen hazır hissediyorsun. Fazla detaycı düşünmen dışında kendini üzmüyorsun. Seks konusunda fazla detaycısın. 

Seks akşamının her anını planlıyorsun. Asla plansız seks yaşamıyorsun. Senin için o an çok özel ve güzel olmalı. Romantik olmalı ve iki taraf için de unutulmaz olmalı. Üzücü olan şu ki seni bu konuda kıranlar olmuş olabilir. Yine de küsme sekse. Hayatta ufak şeylerden mutlu olmaya bak. Ufak şeyler derken seks gibi mesela. :)

Sekse ikna olmak istemiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sekse ikna olmak istemiyorsun. Birisi gelip seni buna ikna edecek diye ödün kopuyor. Yanına yanaşan birisini hissettiğinde koşarak kaçıyorsun. Bunun nedenini bulmak istemiyorsun. Neden olursa olsun sevişmek istemiyorsun. Daha önce bir hüsranla sonuçlanmış olabilir fakat sen baya güçlü gözüküyorsun seks konusunda. 

Belki de partnerin yüzünden yaşadığın sorunlu seksler seni ileride olacak ilişkilere kapatmış olabilir. Fakat kaçmayı bırak ve bir an önce psikolojini düzelt. Henüz gençsin ve mutlu olmaya senin de hakkın var. Böyle zihniyetini kapatarak ve kaçarak nereye kadar? Mutlaka birisi gelip senin aklını karıştıracak ve seni tavlayacak. Hadi bakalım sen yine kaçmaya çalış.

Kimse seni sekse ikna edemez!

Verdiğin cevaplara göre sen sürüm sürüm süründürüyorsun insanları. Kimse seni ne çabuk çabuk ne de yavaş yavaş sekse ikna edemez! Kapattım kalbimin kapılarını diyorsun. Belki çok çok farklı bir durum olmalı ki sen bunu kabul etmelisin. O durumlara da girmekten kaçınıyorsun. 

Asla birisiyle cinsel anlamda bir şey yaşamak istemiyorsun. Tabii kendi tercihin fakat bunu bir soruna döndürmek psikoloji için pek iyi değil. Eğer iki tarafta bu duruma ikna ise sevişilmeli. Fakat o kadar detaycısın ki sonunu düşündüğünde kendini uzaklaştırıyorsun seksten. Asla hayatını oluruna bırakmamışsın. Kurallarla yaşayarak bu günlere kadar gelmişsin. Fakat hayatta kalabilmek için bazı kuralları delmek gerekir. Sen de o güç var hissediyoruz. Bırak kendini.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
137
87
53
42
36
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan Çiftçi

ben mi çok zor ikna olurmuşum :D

beratgok26

cok azginim ben ya .d