Görüş Bildir
Haberler
Seks Sırasında Seni En Mutlu Eden Hareketi Söylüyoruz!

Seks Sırasında Seni En Mutlu Eden Hareketi Söylüyoruz!

Herkesin seksten beklentisinin yüksek olduğu bir hamle vardır. Yükselişe geçtiği ve o hamlede kendini teslim ettiği... Bakalım senin seks sırasında kilit hareketin neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Orgazm oldum diye yalan söyledin mi daha önce?

2. Seks esnasında desibeli yüksek sesler çıkarttığın oluyor mu?

3. İnsanlar seninle neden sevişmeli?

4. El parmaklarından hangisi sana daha samimi geliyor?

4. El parmaklarından hangisi sana daha samimi geliyor?

5. Birisi kulağına üflediğinde ne hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vücudunda en beğendiğin bölgen neresi?

7. Seks esnasında gözlerin nasıl olur?

8. Performansına güveniyor musun?

9. Vücudunla barışık mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sırt ve bel çevrenden öpülmesi!

Sırt ve bel çevrenden öpülmesi!

Senin seks esnasında en mutlu eden hareket sırtından ve belinden öpülmesi... Acayip haz duyuyorsun ve bütün algıların açılıyor. Senin en favori hareketin bu olabilir. Kendinden geçiyorsun ve bu hareketin sonunda kendini tamamen salıyorsun. Harika etkilere sahip bu hareketi doğru yapabilen bir partnerle birlikteliğinde seni dünyanın en mutlu insanlarından birisi haline getirebilir. Sırt ve bel çevrenden öpülmesi bütün tüylerinin harekete geçmesine sebep oluyor. Rahat olabildiğin ve kendini en doğal hissettiğin bu pozisyonda kendini bulmak sence nasıl bir duygu?

Göbekten öpülmek!

Göbeğinden öpülmek seni zevkin doruklarına çıkarıyor. Gözlerinin önüne perdeler iniyor ve gerçekten çok hoşuna gidiyor. Seks esnasında bunu yapabilen bir partner bulduğunda senden mutlusu yok. Kendini mutlu etmenin yöntemlerini biliyorsun. Seks esnasında gösterdiğin baskın karakterin de karşı tarafın hoşuna gidiyor. Yönetici pozisyonunda olmak seni çok mutlu ediyor. Hafif egoizm sezdik sende. Göbekten öpülmek gerçekten güzel hissettiriyor ve kendinden geçmene sebep oluyor. Göbeğinden öpülüyorsan bütün yelkenlerin suya iniyor ve kendini zevkin doruklarında buluyorsun. Uzun uzun gecelerde göbüşten öpmeli zamanlar dileriz.

Boynuna sarılınması ve öpülmesi!

Seni kendinden geçiren ve başka bir evrende yaşadığını düşünmene sebep olan hareketi bulduk. Sen boynuna yapılacak her işlemden hoşlanıyorsun. Bazılarına çok çocukça gelse de sence çok seksi bir hareket olabilir. Bütün bedeninin erimesine sebep olan ve kendini engin denizlere bıraktığın bu hareketin sonucunda çekinik genlerinin ortaya çıktığını fark edeceksin. Senin içinin erimesi ve kalbinin hızlı hızlı çarpmasına sebep olacak bu partneri bir an önce bul ve çekinikliğini üzerinden at. Sıra geldi artık senin mutlu olmana. Boynuna sarılmak, öylece uyumak senin hoşuna giden hareketlerden. Bir insanın kokusunu en içine çekebildiğin durumlardan birisi. Bol öpücüklü günler...

Kulağına fısıldanması!

Sen seks esnasında kulağına fısıldanmasından çok hoşlanıyorsun. Kulağına bir şeyler söylenmesi seni bu dünyadan alıp başka bir evrene bırakıyor. ''Lütfen benimle biraz sakince konuşur musun?'' gibi isteklerde bulunabilirsin. Bu senin erimene sebep oluyor. Kendini oracıkta küçük bir dondurma gibi bıraktığını düşünüyorsun. Bence her şeyin başlıca sebebi kulağına söylenecek birkaç kelimeden ibaret. Kulaklarına yapılacak işlemlerin çoğu hoşuna gidiyor aslında. En çok konuşmak tabii. Seks esnasında baskın bir karakter yapısına sahipsin ipleri hemen suya indirmiyorsun aslında biraz nazlısın da fakat kulağına söylenecek o birkaç kelime ile iplerini karşı tarafa verebilecek kıvama geliyorsun. Tüylerinin ürpermesi ve gözlerinin kaymasına sebep oluyor. Kulağına söylenecek her kelimeye inanma tabii...

Burnundan öpülmesi!

Birliktelik esnasında seni en mutlu eden hareket burnundan öpülmesi. Uluslararası olarak seçilen, dünyanın en sevimli hareketlerinden birisi kabul edilen burundan öpülmek senin için harika bir hareket. Bunu yapacak bir partnere akşam yemeği hazırlanmaz da kime hazırlanılır. Minnoşlukta sınır tanımayan burundan öpülmesi senin için yelkenleri suya indiren bir hareket. Kızsan dahi böyle bir hareketten sonra affedebilme potansiyelin daha da artıyor. Senin için burundan öpülmek seks sırasında yapılan birçok hareketten çok daha çekici geliyor. 

Burundan öpülmek seni dünyanın en mutlu insanı haline getiriyor. Kendinden geçiren bu davranışın sonucunda her şeyi affedebilecek bir potansiyele sahip oluyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
462
213
187
134
101
62
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Flavius Morugus

Artık sitenin içeriğini göstermeden evvel "18 yaş" ıvır zıvırı sormayı planlıyor musun Onedio?

Pasif Kullanıcı

Sorsa güzel bir şey ama gene de ne olur ki giren gene girer kimlik okutucu falan lazım 18 yaş altı girilmesi istenmiyorsa ki burası bir internet sitesi benim... Devamını Gör

Sigurd

Sırt ve bel çevresi değil, köprücük ve boyun çevresi

jon Snow

sırtından ve belinden öpülmesi... üzgünüm onedio dilimin emilmesi olacaktı :)