Görüş Bildir
Haberler
Seks Sonrasında İyi Anılmak İstiyorsanız, Bu Önerilere Kulak Verin! Kadınlar Yatakta Bunlardan Nefret Ediyor!

Seks Sonrasında İyi Anılmak İstiyorsanız, Bu Önerilere Kulak Verin! Kadınlar Yatakta Bunlardan Nefret Ediyor!

R.G.
30.11.2020 - 12:59

Çoğu erkek sekste en iyisinin kendi bildiği ve yaptığı olduğunu düşünür. Diğer erkeklerle kıyaslamak bir tarafa dursun, partnerinin hoşuna gitmeyen şeyleri söylemesine bile dayanamaz! Ama yine de bir yerlerde bilinçli erkeklerin yaşadığına inanıyoruz... Uslu durursak bir gün onları görebiliriz! Şaka bir yana, her iki tarafın da ilişki esnasında sevmediği, hoşuna gitmeyen durumlar olabilir. İşte kadınların seks esnasında nefret ettiği şeyler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acele işe kim karışır bilirsiniz!

Acele işe kim karışır bilirsiniz!

Hikayelerde bile giriş, gelişme ve sonuç var. Yani ulaşacağınız yer zaten belli ama, bir yavaş! Özellikle erkekler bu konuda bazen fazlaca aceleci davranabiliyorlar. Direkt sonuca varıp, kadınları asıl tahrik eden yerleri geçiyorlar. Biraz sohbet etmek, iki çift güzel laf söylemek, tatlı öpücükler kondurmak bu kadar zor olmamalı! İki mum falan yakın yahu kimse bir yere kaçmıyor!

Ön sevişme seks kadar önemli, unutmayın!

Ön sevişme seks kadar önemli, unutmayın!

Kadınlar hiçbir konuda erkekler gibi değil, bu noktada hemfikiriz. Özellikle seks kadınlar için sadece fiziksel bir aktivite asla değil. Ama erkekler bazen bunu rahatlamak için bile yapmak istiyor. Kadınlar için iyi ve uzun tutulan bir ön sevişme, bazen ilişkinin kendisinden bile daha çok zevk verir, inanın. Bu yüzden ön sevişmeyi atlama huyunuzdan vazgeçin!

Önce hijyen!

Önce hijyen!

Güzel koku kadar tahrik edici bir şey var mıdır? Tabii ki kişiden kişiye göre değişebilir ama eminim ter kokusunun itici gücünde herkes hemfikirdir! 'Ya o sırada kim takar ter kokusunu?' demeyin, belki de sekste düşündüğünüz kadar iyi değilsinizdir; o sırada partnerinizin başka şeyleri düşünecek vakti olabilir!

Her kadın sertlikten ve kabalıktan hoşlanmıyor!

Her kadın sertlikten ve kabalıktan hoşlanmıyor!

Biliyoruz, en iyisi sizsiniz! Ama her kadın kendisine ilişki esnasında küfür edilmesinden, kaba hareketlerde bulunup hoyratça davranılmasından hoşlanmıyor; bilginiz olsun!

Mola vermeyin!

Mola vermeyin!

Seks esnasında başka şeylerden bahsetmek, tuvalet molası vermek hele de bir şeyler atıştırmak söz konusu bile olmamalı! Sizin dikkatiniz dağılmıyor olabilir evet ama, çoğu kadın bu durumdan nefret ediyor ve kadınların ilişkiye tekrar odaklanması bir hayli zaman alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
166
88
67
37
36
29
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

Ya bu metnin başka maddeleri yok muydu, sayenizde her hafta okuyorum (evet hala anlamadım. :P ), ama bu hafta biraz eksik gibi geldi... :D