Görüş Bildir
Haberler
Seks Profesörü Geldi: Bize Kendini Anlat, Yatakta On Kaplan Gücünde misin Söyleyelim!

Seks Profesörü Geldi: Bize Kendini Anlat, Yatakta On Kaplan Gücünde misin Söyleyelim!

Nergis
12.05.2022 - 18:46

Konu cinsellik olunca pek çok insan için akan sular duruyor biliyorsun ki. Tabii bu nedenle de hepimizin aklında tek bir soru oluyor: 'Acaba ben yatakta gerçekten iyi bir partner miyim?'. Bu sorunun yanıtını her zaman almak kolay değil, biliyorum. Ama benden sana kıyak olsun; sen bana gerçekleri anlat, ben de sana yatakta on kaplan gücünde misin söyleyeyim.

Eğer hazırsan,

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden tek bir isteğim var... Dürüst ol!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ufak tefek pürüzlerin olsa da sen cinselliğin kitabını yazmış olabilirsin bence!

Partnerinin ne düşündüğünü ve cinsellikten neyi beklediğini bilmek, senin için çok önemli. Çünkü sen seksin tek bir kişinin zevk alması için yapılan bir eylem olmadığının bilincinde, gayet de tecrübeli bir insansın. Sana verebileceğim tek tavsiye, yeniliklere açık olman olur. Yoksa benim değil, senin bana tavsiye vermen lazım… O derece yani!😂

On kaplan gücünde olmasan da sen de fena sayılmazsın hani!😂

Sana yatakta kötü olduğunu söyleyen varsa durumu biraz abartmış olabilir ama bu senin on kaplan gücünde olduğunu da göstermiyor unutma. Bence senin cinsellik hakkındaki en büyük yanılgın partnerinin isteklerini, kendi isteklerin kadar önemsememek. Hiç önemsemiyorsun demiyorum elbette ancak daha sağlıklı ve iyi bir cinsel hayatın olmasını istiyorsan, partnerinin nelerden zevk aldığını çok iyi bilmelisin bence.

O yetişkin filmlerini acilen bırakman lazım…

Çok üzgünüm ama sen yatakta pek de iyi bir partner sayılmazsın. Her ne kadar kendine güveniyor olsan da seks tek kişilik ya da yalnızca tek kişinin zevk aldığı bir aktivite değil. Bunun farkında da olabilirsin, beni yanlış anlama ama… Sanki partnerinin ne hissettiği, ne istediği senin için o kadar da önemli değilmiş gibi. Benden sana tavsiye; partnerinle bu konu hakkında çekinmeden konuşman olur. Çünkü her şey de olduğu gibi bu durumda da belki de en önemli etken her zaman iletişim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
70
69
60
37
32
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
thismail

bu ne saçma test? hiçbirini işaretleyemedim nolcak şimdi?

Pasif Kullanıcı

On kaplan gücünde olmasan da sen de fena sayılmazsın hani!😂

cansu ersan

Ulan seksten nefret ediyorum