Görüş Bildir
Haberler
"Seks" Denilince Burçların Yatakta Başını Döndüren, Akıl Almaz Seks Pozisyonlarını Açıklıyoruz!

"Seks" Denilince Burçların Yatakta Başını Döndüren, Akıl Almaz Seks Pozisyonlarını Açıklıyoruz!

Ebru Çiftçi
17.08.2018 - 16:44 Son Güncelleme: 25.08.2018 - 19:58

Her insanın seks anlayışı farklıdır. Bunun astrolojide de farklı bir açıklaması var. Sonuçta insanların karakterleri burçlara göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda seks hayatınızı da etkilemektedir. Biz de bundan dolayı her burcun kendiyle özdeşleşmiş seks pozisyonunu açıkladık. 

Buyrunuz ;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boğa

1. Boğa

Boğa burcu seks hayatında tıpkı bir yanardağ gibidir. Her ne kadar dışarıdan sabit görünseler de yatakta kendilerini tanıyamaz hala gelebilirler. İçlerinde yatan o ateşi seks sırasında hissedebilirsiniz. Partnerini her zaman şaşırttığı gibi bu konuda da şaşkına uğratabiliyor. O yüzden sizi şaşırtacak ama boğa burcunun yatakta en sevdiği seks pozisyonu bu şekildedir.

2. İkizler

2. İkizler

İkizler burcu insanı aslında çok meraklı olduğu için sürekli farklı şeyler denemek ister. O yüzden tek bir işle uğraşmak onların hoşuna gitmez. Sürekli kafalarında kurduğu ve hayal ettiği seksi yaşamak için yeni deneyimler yaşamak ister. Çok değişkenli seks pozisyonu yaşamak isterler. Ve seks esnasında yaşadığı bu macera ile partnerini çok memnun eder. Onun tek bir pozisyonu olmasa bile en haz aldığı pozisyon bu olsa gerek.

3. Yengeç

3. Yengeç

Normal yaşantısında da en sadakatli ve duygusal olan yengeç burcu, seks hayatında çok aktif değildir. Yani geri planda kalmayı ve partnerinin ondan daha çılgın olmasını beklerler. Yaşamında duyguların yeri onlar için çok önemli olduğu için daha çok daha sakin ve romantik bir seks yaşamayı tercih ediyorlar. Ondan dolayı en sevdiği seks pozisyonu bu şekildedir.

4. Aslan

4. Aslan

Aslan burcu insanı çok sıcak ve samimi insanlardır. Ve seks hayatlarında da isteklerini, arzularını söylemekten asla çekinmezler. O yüzden seksi daha canlı ve zevkli kılmak için küçük espriler yapabilirler. Etkili ve güzel sözler söylemek onlar için seks sırasında paha biçilemez bir durumdur. O yüzden onlar için tenlerinin sürekli değmesini isterler. Ve sarmaş dolaş seks yapmayı severler.

5. Başak

5. Başak

Başak burçları düzen insanıdır ve duyguları çok gelişmiş insanlardır. Ama sekse bakış açıları biraz uzaktır. Çok güvenmediği ve sevmediği bir insanla seks yaşamak istemezler. Bundan dolayı da seks hayatları aktif değildir. Ama onu yükselten bir partnerle harika bir seks geçirebilir. Duygularının yoğun olduğunu hissettiği sırada seks onlar için kaçınılmaz olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Terazi

6. Terazi

Terazi burcu insanı tam bir aşk insanıdır. Ve aşk konularında duyguya çok önem verdikleri için seks onlar için çok önemlidir. Çünkü aşkı kuvvetlendirecek şeyin seksten geçtiğini düşünüyorlar. Bundan dolayı seks sırasında gerçekten ateşli anlar geçirebiliyorlar. İnanılmaz bir çekiciliğe sahip olduğu için karşısındaki insana da büyük bir zevk veriyorlar.

7. Akrep

7. Akrep

Gizemli ve çekici bir havaya sahip olan akrep burcunun içinde inanılmaz bir şehvet yatıyor. Dışarıdan sessiz ve sakin olan akrep burcu insanı, tıpkı köşesine çekilmiş avını bekleyen kaplan gibidir. İçinde cinsel gücünün çok fazla olduğunu bilen akrep burcu insanı, her an her yerde seks yaşayabilir. Derin duygulara sahip olduğu için sekste de hissederek sevişmeye önem verir. Kendisi gücünün farkında olduğundan karşısındakinden de aynı performansı bekler.

8. Yay

8. Yay

Yay burcu insanının seks hayatı aslında oldukça farklıdır. Kendini bu konuda gizli tutan yay burcu insanının karşıdaki insanda neyi cazip bulduğunu anlayamazsın. Çünkü biraz zordur ve onu farklı ufuklara taşıyacak bir partner arar. Onu baştan çıkarmak için ilk onu tanımak gerekir. Çünkü onu zevkin doruklarına ulaştırmak sandığınızdan daha da zordur.

9. Oğlak

9. Oğlak

Oğlak burcu insanının aslında seks tutkun olduğunu söyleyebiliriz. Fakat kendisi gelenekçi bir insan olduğu için seks hayatında da kendi kurallarının dışına çıkmaktan hoşlanmaz. Ne kadar tutkulu olursa olsun onu dizginleyemezsin. Bütün kontrol kendisinde olsun ister. O yüzden onlar için disiplinli bir seks hayatı yaşıyor diyebiliriz.

10. Kova

10. Kova

Özgürlüğüne düşkün olan kova burcu insanının seks hayatı çok değişkendir. Tek bir kişiye bağımlı kalamaz ve yeniliklere her zaman açıktır. Bundan dolayı her seks sırasında farklı deneyimler yaşamayı tercih eder. Çünkü ruhunu bu şekilde beslediğini ve inanılmaz zevk aldığını düşünüyor. Ama seks sırasında partnerini zevkin doruklarına çıkarır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Balık

11. Balık

Duygu insanı olan balık burcu seks hayatında da aynı beklenti içerisine girer. Seks onlar için gizemli bir durum halindedir. Kendi cazibesinin farkında olduğu için karşı tarafı nasıl etkisi altına alacağını çok iyi biliyor. Sezgisel gücü çok yüksek olduğundan gizemli bir tavırla partnerinin her zaman ilgi odağı olmayı başarır. Seks sırasında da duygularını yoğun yaşadığından zevkin doruklarına çıkabilir.

12. Seks hayatının en çılgını: Koç

12. Seks hayatının en çılgını: Koç

Koç burcunun seks hayatı diğer bütün burçlara göre çok daha hareketlidir. Aynı zamanda fazlasıyla atılgan bir ruha sahiptir. O kadar aktiftir ki seks sırasında gerçekten partnerini yormayı başarır. Seks yaparken merkezcil yapısından dolayı tek taraflı zevk almaya odaklanabiliyor. Fakat aldığı kadar karşı tarafa da vermelidir. Zevki iki taraflı yaşatmalıdır. Ama şunu söylemeliyiz ki seks sırasında tam bir çılgındır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
93
57
49
47
28
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın