Görüş Bildir
Haberler
Gecenin Sonunda Acil Servise Gitmenize Neden Olacak 11 Seks Pozisyonu

etiket Gecenin Sonunda Acil Servise Gitmenize Neden Olacak 11 Seks Pozisyonu

oinkal
07.03.2018 - 18:21

Hep aynı hep aynı, sıkıldım artık mı diyorsunuz? Demeyin zira bazı pozisyonlar sizi sakatlayabilir hatta gecenizi acilde geçirmenize sebep olabilir. Tamam, değişiklik iyidir ama bu kadarı da fazla dediğimiz 11 pozisyonu sizler için bir araya getirdik. Lütfen dikkatli olun..!

Not: İçerik çocuklar için uygun değildir. +18

Lütfen evde denemeyiniz :)

Kaynak: Gurl

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Bridge (Köprü Pozisyonu)

Hüsnücüğüm sabah bir pozisyon gördüm. Tek kelimeyle mükemmel! Şimdi sen iki sandalye arasına uzanıyorsun ben de tüm ağırlığımı sana verip belini kırıyorum.

2. Tight Squezee ( Sıkı Sıkış)

Bar tabureniz yoksa normal plastik tabure ile deneyebilirsiniz, fakat şimdiden uyaralım bellere dikkat zira sıkı sıkarken aşırıya kaçıp, çanak çömlek patlatabilirsiniz.

3. Butter Churner (Tereyağ Dövücü / Yayık Fıçısı)

3. Butter Churner (Tereyağ Dövücü / Yayık Fıçısı)

Evet efendim, bu pozisyonda açıklama yapmak için çok zorlandık zira görünen köy kılavuz istemiyor, ayran misali diyoruz... Dikkat etmeniz gerekiyor zira kadın beli incedir.

4. Melody Maker (Melodi Yapıcı)

Harmoni,  melodi... Partnerinizle tek vücut olup doruklara çıkabilirsiniz ama dikkat edin bu pozisyon ile kadın partnerinizin boynunu, belini kırmayın. Hem mide bulantısı yapıyormuş, siz siz olun tok karnına denemeyin.

5. The Spider (Örümcek)

5. The Spider (Örümcek)

Evet efendim, eğer tricepslerinize güveniyorsanız bu pozisyon sizlik olabilir ama benim kollar 2 dakika sonra patatese döndü, koca gece kas gevşetici aradım diyecekseniz boş verin, çok albenisi olan bir pozisyon değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Squat (Squat Pozisyonu)

Evet, o squatlar boşuna yapılmadı diyorsanız bu pozisyonu deneyebilirsiniz fakat dikkat etmeniz gereken bir şey var, kendinizi kaptırıp Superwoman misali uçmaya başlarsanız, partnerinizin geleceği için büyük tehlike oluşturmaya başlamışsınız demektir zira esneklik bir yere kadar...

7. Please Pick Me Up (Lütfen beni kaldır!)

7. Please Pick Me Up (Lütfen beni kaldır!)

Kaldır kaldır ama dikkatli kaldır, ikiniz içinde gayet zor bir pozisyon, hem kondisyon hem dikkat gerektiriyor. Erkeğin yaptığı tek hata gecenin kırık bir kalça ile bitmesine sebep olabilir!

8. Corridor Canoodling (Koridorda oynaşmak)

Evet efendim, evinizin koridorunda gerçekleştirebileceğiniz, tek ihtiyacınızın bir partner olduğu pozisyonlardan(geri kalan pozisyonlar için de partner lazım tabii)... Evet, şimdi erkek kişi sırtını duvara verir ve ayaklarını karşı duvara dayayarak kendini kitler, kadın ise dizlere oturarak pozisyon başarıyla hayata geçirilir. Geçirilir de... ne olacak o dizler! Dikkat edin tutulmayın, en iyisi bu pozisyona ısınma hareketlerinden sonra geçin.

9. Wheelbarrow (El arabası)

9. Wheelbarrow (El arabası)

Evet efendim, daha önce inşaatta çalışmamışsanız tekniği kavramanız zaman alabilir zira kontrol ettiğiniz de el arabası değil. Siz siz olun el arabasını tutmadan önce bir spor yapın, sevgiliniz de bu 1-2 aylık dönemde sağlık sigortası yaptırsın. Kolay gelsin!

10. X Factor

10. X Factor

Programı biliyorduk, pozisyonu da öğrenmiş olduk. İşleyişini tam açıklayamasak da zor olduğu aşikar. Bu pozisyon en çok cinsel organ için sıkıntı çıkarıyor, acile 'kırıldı galiba' diye gitmektense denememek daha iyidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Stand and Deliver ( Sabit kal ve teslim et)

11. Stand and Deliver ( Sabit kal ve teslim et)

İnsanın aşağıya bakınca başı dönmez mi? İnsan insana bunu yapar mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1059
383
273
269
223
154
94
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Navegante

Her şey tabulaşsın sonra oraya bakmasın, burayı görmesin dediğiniz çocuklar ona buna tecavüz etsin. Biz diyoruz ki cinsel eğitim dersleri getirilsin. Bunlar ... Devamını Gör

Summer Scott

Cinsel eğitim derslerini bu siteden ve bu pozisyonlardan mı alıcaklarmış?? Bi kere hiç tanımadığın insanların neyi destekleriyle ilgili bi yorumda bulunma lü... Devamını Gör

red-factor

Penis boyu - kilo - fiziksel uzunluk - sportif bir vücut... Bunları halletmek lazım pozisyonlardan önce. Yoksa deneyemezsiniz bile.

B. Barnes

ne yaparsanız yapın ne gibi uyarıcı simge kpysanızda insanda ki merak duygusunun çnüne geçemezsiniz. mesela ben şirket bilgisayarı izleniyor diye gittim tel... Devamını Gör

B. Barnes

KENDİMİ BİLEREK KONUŞTUM. SANA NOLUYOR.