Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Gözaltına Alınan Gazeteci İrfan Aydın'a Destek Geldi! "Mutlaka Destek Olmalıyız"

Sedat Peker'den Gözaltına Alınan Gazeteci İrfan Aydın'a Destek Geldi! "Mutlaka Destek Olmalıyız"

Müge Kakşi
02.07.2021 - 18:23

Son zamanlarda attığı videolarla sosyal medyada oldukça konuşulan Sedat Peker hayati tehlikesi nedeniyle bir süredir video paylaşmak yerine Twitter'dan paylaşım yapmaya devam ediyor. Paylaşımlarıyla sık sık sosyal medyanın gündemine gelen Peker bu kez kendi videoları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman Soylu ile ilgili yorumlar yapan İrfan Aydın'ın göz altına alınmasına karşı çıktı. Takipçilerini sosyal medya üzerinden Aydın'a destek olmaya davet etti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker'den İrfan Aydın'a Destek

Sedat Peker'den İrfan Aydın'a Destek

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Bursa’da gözaltına alınan yerel gazeteci İrfan Aydın’a destek verilmesi çağrısında bulundu.

Haber sitesi sahibi İrfan Aydın, Peker’in videolarına ilişkin yorum yaparken AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Gelişme üzerine Twitter hesabından paylaşım yapan Peker, İrfan Aydın'ın '3’üncü Göz’ adıyla bir YouTube kanalının olduğunu iki üç senedir kendisi aleyhine birçok program yaptığını, bir sene önce de silahlı saldırıya uğradığını dile getirdi.

Peker, bazı polislerin Aydın’a “Elimizde bir delil yok ama seni Sedat Peker vurdurmuş” dediklerini öne sürerek, Aydın’ın bunun üzerine kendisi hakkında daha sert programlar yapmaya başladığını kaydetti.

Peker, Aydın’ın Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) kurucu genel başkanı Haydar Baş’ın ‘öğrencisi’ olduğunu duyunca arayıp konuştuğunu belirterek, “O zaman birileri tarafımdan benim aleyhime yönlendirildiğini anladı” ifadesini kullandı.

"Bu Arkadaşa Mutlaka Destek Olmalıyız"

"Bu Arkadaşa Mutlaka Destek Olmalıyız"

Peker, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Doncu süleymanla ilgili haberler yapmaya başladı, yetmedi süslü sülümanla ilgili çocuk pornosuna özendirmekle alakalı adliyeye gidip şikayet dilekçesi verdi. Doncu süleymanın emriyle bu sabah bu gazeteci arkadaşı polisler gözaltına almışlar. Bu arkadaşa mutlaka destek olmalıyız, eğer biz şimdi ona destek olmazsak yarın sizi doncu sülümanın polisleri almaya geldiğinde size de kimse destek olmaz. Rahat olun cezaevleri ağzına kadar dolu, bütün halkı tutuklayıp cezaevine koyamazlar. Bence şu an karar verme zamanı. Bu arkadaşa toplu olarak destek olmazsak kazanmış olduğunuz psikolojik üstünlüğü yarın kaybedebilirsiniz. ‘Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de cezaevinden de korkmazlar!’ Rahat olun ona destek oldunuz diye sizi tutuklayamazlar.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın