Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'den Bomba Erkan Yıldırım İddiası! Erkan Yıldırım Kimdir? Erkan Yıldırım Kaç Yaşında, Ne İş Yapar?

Sedat Peker'den Bomba Erkan Yıldırım İddiası! Erkan Yıldırım Kimdir? Erkan Yıldırım Kaç Yaşında, Ne İş Yapar?

Müge Kakşi
23.05.2021 - 12:38

Son günlerde Sedat Peker'in Youtube'den yayınladığı videolar ülkemizde oldukça olay olmuş durumda. Part olarak attığı videolarda özellikle siyasi isimlerin birçoğuna değinmesi ve çeşitli itiraflarda bulunması ülke gündemine bomba gibi düşüyor. Bugün 7. videosunu yayınlayan Peker Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'a da dikkat çekti. Peki Erkan Yıldırım kimdir? Erkan Yıldırım ne iş yapar ve kaç yaşında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker'in Erkan Yıldırım İddiası

Sedat Peker'in Erkan Yıldırım İddiası

Sedat Peker, kokain sevkiyatında Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ı işaret etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal paylaşım sitesi YouTube'dan yayınladığı video serisinin 7.'sinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik olarak 'Uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, diyorsun ki 'Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu.' Ben sana sizin kurduğunuz o uyuşturucu yolunu anlatacağım. Daha çok konuşacağız. Artık parça parça değil, avuç içi kadar koparma dönemi geldi' dedi.

Sedat Peker, uyuşturucu ticareti için Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini iddia etti. 

Peker, şunları söyledi:

'Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.

Binali Bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri -kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs.- daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye'ye gelişi gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri Erkan Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon alıyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde. Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında. Erkan Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkan Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın. 

Bir de diyorlar devleti zora sokmak için anlatıyor. Hayır ben devleti zora sokmak için anlatmıyorum.'

Erkan Yıldırım Kimdir?

Erkan Yıldırım Kimdir?

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım kız kardeşi Bahar Büşra Yıldırım ile birlikte 2002 yılının başında Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurdu. Daha önce çeşitli acente işleri yapan Yıldırım, yeni şirketi ile gemiler almaya başladı. İlk gemisini 2003 yılında 445 bin Euro'ya alan 37 yaşındaki Erkan Yıldırım, 800 yolcu ve 250 araç kapasiteli feribotla İzmir Çeşme-Brindisi (İtalya) hattında seferler yapacağını açıkladı. Erkan Yıldırım'ın ilk gemisi için ödediği 445 bin Euro, o dönemde tartışmalara neden oldu. Yıldırım, paranın bir kısmını kendisinin verdiğini, bir kısmını da acentelere peşin yolcu bileti satarak karşıladığını söyledi. Binali Yıldırım ise 445 bin Euro'nun çok büyük bir para olmadığını belirtmişti.

Sadece Erkan Yıldırım değil ailenin diğer bireyleri de gemi işiyle uğraşıyor. Yıldırım Ailesi'nin doğrudan ya da dolaylı olarak kontrol ettiği 17 şirketi, 28 gemisi ve 2 süperyatı olduğu iddia ediliyor. Hatta Yıldırım Ailesi'nin 30 gemisi olduğu iddiası TBMM gündemine de yansıdı. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Erkan Yıldırım ile ilgili iddiaları TBMM gündemine soru önergesiyle taşıdı. Tanrıkulu sadece gemileri değil ailenin diğer ticari bağlantıları hakkında da sorular sormuş ancak yanıt alamamıştı. Bakan Yıldırım ise çocuklarının gemi sahibi olduğunu kabul ederek, kaç gemi olduğunu söylememişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın