Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Şarkılara Göre Sana Seni Anlatıyoruz!

etiket Seçtiğin Şarkılara Göre Sana Seni Anlatıyoruz!

07.09.2020 - 15:00

Severek dinlediğin ve tercih ettiğin şarkılar senin içinde bulunduğun ruh halin, dolayısıyla karakterin hakkında bazı ipuçları verir. Kendini daha iyi tanımak istersen yapman gereken çok basit:

Şarkıları seç ve sonucu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle biraz geçmişe gidelim... İçlerinden en sevdiğini seç bakalım!

2. Geçmiş demişken, en sevdiğin Eurovision şarkımızı seç şimdi de.

3. Sırada arabesk&fantezi müzik var:

4. Şimdi de "Üçüncü Yeniler" şarkılarından birini seç bakalım:

5. Türkçe Rock denilince hangi şarkı senin için önde gelir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu rap şarkılardan hangisi tam senlik?

7. Şu sıralar popüler olan şarkılardan birini seç!

8. Finali biraz zor yapalım, bakalım bu efsane şarkılardan hangisini seçeceksin?

Gerçek bir Polyanna'sın!

Gerçek bir Polyanna'sın!

Sen hayata daima pozitif bakıyorsun. Dünyadaki kötülükleri bir kenara bırakıp görmemeyi tercih ediyorsun. Bu demek değil ki savunmasız ve ürkeksin; aksine, var olan her şeyi bilip hayatına dahil etmeyi reddediyorsun. Bunun sonucunda da kendine yarattığın dünyada mutluluk ve huzur hakim oluyor. Daha yaşanabilir bir dünya yani... Ne güzel!

Kendini ve çevresini mutlu etmeyi başarabilen bir hümanistsin!

Kendini ve çevresini mutlu etmeyi başarabilen bir hümanistsin!

Sen hayattaki pek çok şeye büyük anlamlar yüklüyorsun. En ufak bir durum bile seni etkileyebiliyor ama sen bunun seni düşürmesine fırsat vermektense sevgiyle yaklaşıyorsun. Karşılaştığın olumsuzluklar karşısında güçlü durmayı başarıp olumlu bir sonuca ulaştırabiliyorsun. Üstelik bunu hayatındaki herkese aşılamayı da kendine bir çeşit hedef edinmiş gibisin. Hayatında olan kimse mutsuz olmamalı sana göre, hatta sadece senin hayatında değil, hayatta olan herkes. Ne diyelim, içindeki bu güzellik hiç bitmesin!

Bir miktar dengesizsin.

Bir miktar dengesizsin.

Cümleye nasıl başlasak bilemedik, ama sanki senin sağın solun pek belli olmuyor. Bunu sevdiğin şarkılardan da anlayabiliyoruz, ruh halin biraz karmaşık sanki. Bu geçici bir süreç olabilir, belki yaşadıkların ve hatta dünya genelinde yaşadıklarımız seni bu hale getirdi; belki de hep böyleydin. Bunun cevabı ne yazık ki bizde yok, seni kötü etkilemedikten sonra pek sorun da yok aslında.

Sen yalnızlığın temsilcisisin!

Sen yalnızlığın temsilcisisin!

Sen tam anlamıyla yalnızlığın insanısın. Etrafında sevdiklerin, eşin, dostun yok değil; var ama şaşaalı bir kalabalık değil bu. Olması gereken insanlar var, fazlalıkları çıkarıp atmışsın hayatından. Az insan, çok huzur diye düşünüyorsun kendince. Böylece kendine bir kalkan yapmışsın aslına bakarsan. Yani, tam anlamıyla güvendiğin bu insanlardan zarar gelmeyeceğini de çok iyi biliyorsun. Varını yoğunu da gönül rahatlığıyla emanet ediyorsun. Dilediğinde tam anlamıyla yalnız kalıp içine kapanıyorsun sorgusuz sualsiz. Bazen hepimizin yapmak istediği gibi...

Tam anlamıyla sürprizlerle dolusun!

Tam anlamıyla sürprizlerle dolusun!

Sen bütünüyle sürprizlerle dolu bir insansın. Dengesiz değilsin ama genellikle ne yapacağını ve nasıl davranacağını önden kestirmek pek kolay değil. Çoğunlukla pozitif ama kimi zaman da karamsar bir ruh haline giriyorsun. Bu geçişlerin de öyle keskin oluyor ki kimse nedenini anlayamıyor. Aslında sen ayrıntıların insanısın, küçük şeylere takılıp davranışlarını değiştirme sebebin de bundan. Yani, bir başkasının dikkat etmediği bir şey senin tüm gününü etkileyebiliyor. Herkes üzgünken ortamı neşelendirmek de sana düşüyor çoğunlukla. Sürpriz kişiliğin pek seviliyor çevrende. :)

Maalesef her şeyi kafana takıyorsun!

Maalesef her şeyi kafana takıyorsun!

Yaşadığın şeyleri ve hatta yaşamadıklarını bile kafana takıp her şeyi büyütüyorsun. Yaşamadıkların derken, öncesinde olasılıkları düşünüp -ki çoğunlukla olumsuz- kendi kendini yiyip bitiriyorsun. Kendine neden bunu yaptığını anlamak zor, sonuçta normalde neşeli ve sevgi dolu bir insansın. Ama ayrıntılar bile seni çok fazla etkiliyor. Kafana taktıkça büyütüyor ve dert ediniyorsun. Bunu çevrendekilere ödetmek istemediğinden de içine atıp bir kısır döngüye sebep oluyorsun. Bazen bazı şeyleri göz ardı etmekte fayda var, her şeyi sen düşünemezsin. Akışına bırak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
67
49
36
16
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

hiçbirşeyi işaretlemedim çünkü K-POP YOK!

Duygusal Panda

Maalesef her şeyi kafana takıyorsun! eveeet:(

Raşit Enes Akgün

#7 Nimet Nerde Lan veya Murat Gilin Damı aq sokakta tiktok çeken beyin özürlülerinden dinlemeden ezberledim hepsini awk