Görüş Bildir
Haberler
Sebebi Belli Oldu! Galatasaray'da Fernando Muslera Neden Soyunma Odasına Gitti?

Sebebi Belli Oldu! Galatasaray'da Fernando Muslera Neden Soyunma Odasına Gitti?

Bahadır
21.05.2023 - 10:44 Son Güncelleme: 21.05.2023 - 11:41

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar, maçtan galibiyetle ayrılarak şampiyonluğa bir adım yaklaştı. Maç sonunda ise takım kaptanı Fernando Muslera, galibiyet kutlamalarında yer almadı. Başarılı kaleci, maçın bitiş düdüğü ile direkt soyunma odasına gitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kritik üç puan

Kritik üç puan

35. haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde giren lider Galatasaray, konuk ettiği Sivasspor'u Arjantinli forveti Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızlılar, bu sonuçla üç maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Şampiyonluk için son iki maç

Şampiyonluk için son iki maç

Sivasspor engelini aşarak şampiyonluğa oldukça yaklaşan Okan Buruk ve öğrencileri, haftaya Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Ardından Fenerbahçe ile evinde derbi oynayacak sarı-kırmızılılar, Ankara'dan galibiyet çıkarması durumda Fenerbahçe maçına şampiyonluğu garantilemiş şekilde çıkacak.

Muslera, neden soyunma odasına gitti?

Muslera, neden soyunma odasına gitti?

Mauro Icardi'nin attığı ikinci gole herhangi bir tepki vermeyen kaptan Muslera'nın maç içindeki kararları tüm taraftarların dikkatini çekti. Maçın son düdüğüyle Galatasaraylı futbolcular, orta noktada toplanırken Uruguaylı kaleci, koşarak soyunma odasının yolunu tuttu. 36 yaşındaki futbolcunun bu hareketi, futbolseverlerin merak konusu oldu. Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sosyal medya hesabından konuya açıklık getirdi. Dindar, paylaşımında, 'Muslera’nın maç sonunda takım halindeki sevince katılmak yerine soyunma odasına koşmasının nedeni küçük bir ihtiyaç molası :) herhangi bir sıkıntı yok..' ifadelerine yer verdi.

Nevzat Dindar'ın paylaşımı

"Muslera kalacak"

"Muslera kalacak"

Galibiyetin ardından Muslera'nın geleceği ile ilgili konuşan teknik direktör Okan Buruk, tecrübeli kalecinin seneye de takımda yer alacağını belirtti. Buruk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Muslera kalacak, diğer kalecilerimizle görüşeceğiz. Şampiyonluktan sonra gelecek sezonun programını yapacağız.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın