Görüş Bildir
Haberler
Sayısal Loto'dan 30 Milyon Kazanan Kişi, Eşine ve Çocuğuna Söylemedi

Sayısal Loto'dan 30 Milyon Kazanan Kişi, Eşine ve Çocuğuna Söylemedi

Akın Çelik
01.11.2022 - 16:33

Çin'de sayısal lotodan 30 milyon dolar kazanan adam, eşine ve çocuklarına söylemedi. Paranın onları kibirli ve tembel yapacağını düşündüğünden karısına ve çocuğuna kazandığını söylemediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin’in Guangxi bölgesindeki Nanning’te 2019 yılında yapılan loto çekilişini kazanan Mr. Li isimli adam 30 milyon doların da sahibi oldu. Fakat aradan geçen 3 yılın sonunda Nanning Evening News isimli medya kuruluşuna konuşan Mr. Li, aradan geçen bu süreçte 30 milyon dolar kazandığını eşinden ve çocuğundan gizlediğini söyledi. Ödülü almaya giderken kimliğini gizli tutmak isteyen Mr. Li’nin o dönemde dev bir civciv maskotu kostümü giydiği de öğrenildi.

"Tembel ve kibirli olurlar diye söylemedim"

"Tembel ve kibirli olurlar diye söylemedim"

Mr. Li yaptığı açıklamada neden ailesine milyoner olduğunu söylemediğini şöyle açıkladı: “Onların tembelleşmesini istemedim. Eşime ve çocuğuma söylemedim çünkü çalışmayacaklarını ya da gelecekte çok çalışmayacaklarından endişe ettim.'

İkramiyenin yaklaşık 683 bin dolarını yardım kuruluşlarına bağışladığını söylerken geri kalan parayla ne yapacağını da bilmediğini dile getirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

Güvenmiyorum de ki anlayalım. Şimdi çok iyi yapmadı ki daha fazla yük almış oldu.