Görüş Bildir
Haberler
SARAH JİO

SARAH JİO

SARAH JİO KİMDİR?

Sarah Jio, (d. 18 Şubat 1978) gazeteci, yazar. Sarah Jio'nun birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer almaktadır. Sarah Jio'nun eserleri birçok farklı dile çevrilmiştir. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu toplam 30 ülkede eserleri yayınlanmıştır. Sarah Jio halen çeşitli dergilerde makaleler yazmaktadır. Evli, 3 erkek çocuk annesidir. Hayatını Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle şehrinde devam ettirmektedir. Bütün kitaplarının çevirisi yapılmıştır. Yeşil Deniz Kabuğu adlı eserinin ilk basımı, Türkiye'den çıkmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki Bize Göre Sarah Jio Kİm?

Peki Bize Göre Sarah Jio Kİm?

Sarah jio belki biraz kişisel olabilir ama hayatınızda karşılaşa bileceğiniz en güzel kadın en güzel anne ve en güzel yazarlardan birisidir . Kendisi Amerika da yaşamaktadır . Şu ana kadar sekiz adet kitabı bulunmakta ve hepside okuduğunuz da kitaplardaki acıları sevinçleri hüzünleri mutlulukları kısacası bütün duyguları birebir hissettirecektir . Okurken yeri gelecek  ağlayacaksınız yeri gelecek kalp atışınız hızlanacak biz ne kadar anlatsak boş gelin sizleri bu muhteşem romanlarla tanıştıralım ve mutlaka en az birini okuyun zaten diğerlerini okumak isteyeceksiniz.

8- AGAPİ (ÖLÜMSÜZ AŞK)

8- AGAPİ (ÖLÜMSÜZ AŞK)

Kitapların hepsi birbirinden harika  ama biz kendimize göre bi sıralama yapalım dedik ve en sondan başladık

AGAPİ

aşkın yedi hali vardır ve sonuncusu Agapi dir en ölümsüz olanıdır ve bir gün ansızın karşınıza aşkın yedinci halini yaşatacak biri çıkar diğer kalanlarıda başkaları yaşar . Bu kitapta aşkın her türlüsünü yazarımız ince ince hayatlarımıza işlemiş .

7-SON KAMELYA

7-SON KAMELYA

ne muhteşemdir Son Kamelya hiç beklemediğiniz bir kişi kitabın sonunda katil çıkabilir . Aşk ne kadar sadakat gerektirir . Kamelyalar neden bu kadar güzel ve bir o kadar zor çiçeklerdir.

yazarımız Romanda mükemmel bir kurgu ile size aşkı ihtirası saklı sırları cinayeti insanların arzularını en güzel şekilde  yaşatıyor . Normalde Bir kitabın sonunu tahmin edebilirsiniz veya bir filmin ama Sarah Jio'nun romanlarının  sonlarını kesinlikle tahmin edemezsiniz .

6-MART MENEKŞELERİ

6-MART MENEKŞELERİ

'Aşk, tarih ve gizem… Daha ne olsun? Mart Menekşeleri, geçmişimizin er ya da geç sürprizlerle karşımıza çıkacağını hatırlatan muhteşem bir roman.'

Jodi Picoult

 Mart Menekşeleri acı çeken bir kadının çok sevdiği Bee yengesinin yanına __Bainbridge adasına gitmesiyle başlar . Kendi acısını unutmak için çıktığı bu yolda yengesinin acılarını öğrenir gerçek aşkın nasıl olduğunu ve ne zaman gerçekleşeceğini.

5-GÜNDÜZ SEFASI

5-GÜNDÜZ SEFASI

Acı ne kadar derinde olsa da zamanla tüm çiçekler güneşe döner yüzünü…

Seattle'a Tekneler Caddesi yazarımızın en sevdiği yerlerden birisidir. Ve Gündüz Sefasının o güzel hikayesi de burada başlar.

Bütün işlenen günahlar yaşanan aşklar zamanla gün yüzüne çıkar . Ada Santorini New York'ta yaşadığı trajediden sonra ağır depresyondadır. Kendini toparlamak için Seattle'a Tekneler Caddesi'ne gelir. Burada kiraladığı bir yüzen evde eski bir sandık bulur. Sandıkta Penny Wentworth adında bir kadına ait eski eşyalar vardır. Gariptir ki Tekneler Caddesi'ndeki hiç kimse bu kadınla ilgili konuşmak istememektedir. Merakına yenik düşen Ada, Penny'nin gizemli geçmişine adım atarken kendi geleceğini de örmeye başlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4-BÖĞÜRTLEN KIŞI

4-BÖĞÜRTLEN KIŞI

Böğürtlen Kışı aşkı, umudu ve umutsuzluğu derinden anlatan muhteşem bir kitap. Bu öyküyü yürekleriniz den kolay kolay silip atamayacaksınız.

Bir kış günü çok sevdiği  evladını kaybeden Vera ve yıllar sonra onunla aynı acıyı yaşayan bir annenin  Vera'nın hikayesini araştırmasıyla başlar. Bir annenin çektiği acıları sadece diğer anneler anlar Yıllar sonra ortaya çıkan gerçekler yaşanılan acılar ve sonunda hüzünlü kavuşmaların olduğu harika bir kitap

yazar bu hikayeyi bir gün eşiyle seyahat ederken radyodan duyduğu blackberry winter adlı şarkıdan esinlenerek kurgulamıştır  .

3-ELVEDA HAZİRAN

3-ELVEDA HAZİRAN

Bir varmış, bir yokmuş, hâlâ içindeki masala kulak veren küçük bir kadın varmış…ve son üç kitabımız bu üç kitap da okurken boğazınız düğümlenecek  yeri gelecek ağlamamak için kendinizi zor tutacaksanız .

June Andersen, her akşam yatmadan önce teyzesinin ona ve kız kardeşine okuduğu bu masalla büyümüştür. Ancak zaman acımasızdır ve maalesef hayat, çocukluklarındaki o masumiyeti yok etmiştir. Artık güçlü bir kadın olarak tek başına yol alan June, yıllardır yüzünü görmediği teyzesinin ölüm haberiyle çocukluğunu geçirdiği Mavi Kuş Kitabevi'ne yeniden adımını atacaktır. Hatıralarını süsleyen bu masal diyarı June'un içindeki karanlıklara ışık tutarken, June kendini yeniden keşfedecektir.

2-YEŞİL DENİZ KABUĞU

2-YEŞİL DENİZ KABUĞU

'Sarah Jio, her kitabında olduğu gibi, aşk hikâyesini, geçmişi ve gizemi birlikte harmanlayarak içinizi ısıtacak, okuduktan sonra kolay unutamayacağınız bir roman sunuyor. Yeşil Deniz Kabuğu, geçmişin kolay kolay peşimizi bırakmayacağını, dönüp dolaşıp bizi bulacağını son derece tatlı ve merak uyandırıcı bir dille anlatmıştır

Sonu lütfen böyle bitmesin diye hıçkıra hıçkıra ağlayacağınız kitabımız sizi aşka sürükleyecek.

tam her şey bitti derken bir bakmışsınızdır her şey daha yeni başlıyor__dur .Bir zamanlar tutkuyla aşk yaşadığınız erkeği gün gelip de sokakta yatıp kalkan bir evsiz olduğunu görmek bir insana ne kadar acı verir helede hala ona ilk gün ki gibi aşıksanız . 

1-YAĞMUR SONRASI

1-YAĞMUR SONRASI

Bu kitap benim Sarah Jio kitaplarından ilk okuduğum Kitaptı bu yüzden kendileri birinci sırada.

Hala etkisinde olduğum kitap sonunda göz yaşlarına boğulduğum kitap.Yağmur Sonrası nı nasıl anlata bilirim bilmiyorum ama deneyeceğim 

II. Dünya Savaşının tam ortasında yaşanan yasak aşk ve işlenen korkunç bir cinayet...

Umut tükenmiş gibi görünse de ikinci şans her zaman vardır... Ya yoksa?

Anne Calloway ne kadar çabalasa da yetmiş yıldır peşinden gelen anıları bir türlü aklından silemiyor dur. Bora Bora Adasından adına gelen gizemli bir mektup ise adeta kapanan yarasını yeniden açar.

'II. Dünya Savaşında Pasifikin tam ortasında kalan, yürek burkan muhteşem bir aşk hikâyesi.'

Yazarımızın en son çıkardığı Kitabıdır . Pena yayınları ile çalışmıştır ve Kitap ilk Türkiye de basılmıştır. Sarah Jio İstanbul da imza günü düzenlemiştiri

Yazarımızın en son çıkardığı Kitabıdır . Pena yayınları ile çalışmıştır ve Kitap ilk Türkiye de basılmıştır. Sarah Jio İstanbul da imza günü düzenlemiştiri
İçeriğin Devamı Aşağıda

https://www.instagram.com/sarahjio/

Sarah Jio nun instagram hesabını takip edebilirsiniz  umarım içeriğimizi severek okumuşsunuzdur lütfen bununla kalmayın kirapları da mutlaka okuyun her kitapta ayrı bir dünyada yaşayacaksınız..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın