Görüş Bildir
Haberler
Şans Yüzlerine Gülmeseydi Cenazelerine Çelenk Göndermek Zorunda Kalacağımız 15 Ünlü İsim

etiket Şans Yüzlerine Gülmeseydi Cenazelerine Çelenk Göndermek Zorunda Kalacağımız 15 Ünlü İsim

Borgen
19.09.2016 - 16:23

Hiç beklemediğimiz bir anda ölümle burun buruna gelmek sadece biz sıradan insanların başına gelmiyor. Kimisi araba kazası nedeniyle, kimisi film setinde çalışırken, kimisi de ufak dikkatsizlikler yüzünden ölümden dönen birçok ünlü isim de var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Johnny Depp

1. Johnny Depp

2011 yılında yönetmen Bruce Robinson ile beraber bir özel uçakla yolculuk yapan Johnny Depp, havadayken bir anda motor sesinin kesildiğini ve kısa bir süre öleceklerini düşündüğünü söylüyor. Neyse ki motor tekrardan çalışmış.

2. Sharon Stone

2. Sharon Stone

58 yaşındaki Sharon Stone, iki kez ciddi şekilde ölümle burun buruna geldi. 1990'da ters şeritte giden başka bir arabayla kafa kafaya çarpışan Stone'un o kazada çenesi çıktı, kaburgası kırıldı, dizi burkuldu ve altı ay boyunca sırt korsesiyle yatağa mahkum kaldı. Yıldız aktrist 2011'de ise beyin anevrizması geçirdi ve söylediğine göre ”beyaz ışıkları” gördü.

3. Kanye West

3. Kanye West

2002 yılında yaptığı trafik kazasında çenesi kırılan Kanye West, iki sene sonra 'Through the Wire' şarkısında da bu kazayı anlattı.

4. Anne Hathaway

4. Anne Hathaway

33 yaşındaki ABD'li aktrist Anne Hathaway, 2014 yılında Hawai'deki tatili sırasında denizde ters akıntıya yakalandı ve boğulma tehlikesi yaşadı. Hathaway'in çığlıklarını duyan bir sörfçü, yıldız oyuncunun hayatını kurtardı.

5. Leonardo DiCaprio

5. Leonardo DiCaprio

41 yaşındaki oyuncu Güney Afrika'da yaptığı bir tüplü dalış sırasında köpek balığı saldırısından son anda kurtuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. George Clooney

6. George Clooney

2005 yılında Syriana filminin setinde omurgalarını kıran George Clooney, öyle ağrılar çekmiş ki ciddi ciddi intihar etmeyi düşünmüş.

7. Eminem

7. Eminem

43 yaşındaki rapçi Eminem, 2005 yılında aşırı dozda metadon kullandığı için ölümle burun buruna geldi. Doktoru kullandığı metadonun 4 paket eroine denk olduğunu ve neredeyse öldüğünü söyledi.

8. Drew Barrymore

8. Drew Barrymore

Drew Barrymoore, 2001'de evinde çıkan büyük yangından köpeği sayesinde kurtuldu.

9. Joaquin Phoenix

9. Joaquin Phoenix

41 yaşındaki ABD'li aktör Joaquin Phoenix, on sene önce arabasının frenleri tutmayınca başka bir araçla çarpıştı ve otomobili takla attı. Olayın gerçekleştiği yere yakın oturan ünlü Alman yönetmen Werner Herzog ilk müdahaleyi yapan isimlerden biriydi. Phoenix, onun sesini duymak rahatlattı diyor.

10. 50 Cent

10. 50 Cent

41 yaşındaki rapçiye yakın mesafeden dokuz el kurşun sıkıldı ancak 50 Cent bunu atlatmasını bildi. Aman canım bu da bir şey mi, bizim kafasından vurulup ölmeyen türkücümüz var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Charlize Theron

11. Charlize Theron

Güney Afrikalı güzel oyuncu Charlize Theron da film seti kurbanlarından. Æon Flux film setinde takla atarken boynundaki disklerde ciddi hasar oluşan Theron, beş gün hastahanede yattı. Set, ölümden dönen yıldız kendine gelene kadar iki aylığına ertelendi.

12. Orlando Bloom

12. Orlando Bloom

39 yaşındaki İngiliz oyuncu Orlando Bloom, bundan 18 sene önce arkadaşlarıyla bir evin terasına tırmanmaya çalışırken düştü ve omurgasında birçok kırık meydana geldi. 4 gün boyunca felçli durumda kalan ve birçok cerrahi operasyon geçiren Bloom, 18 ay süren rehabilitiasyondan sonra Yüzüklerin Efendisi ile oyunculuk kariyerine geri döndü.

13. Jason Statham

13. Jason Statham

49 yaşındaki İngiliz oyuncu Jason Statham da az kalsın film setinde ölecek olan isimlerden biri. The Expendables 3'ün çekimleri sırasında sürdüğü kamyonun frenleri patlayınca okyanusa uçan Statham erkenden kapısını açabildiği için su yüzeyine çıkmayı başardı. Statham'ın gençliğinde profesyonel olarak atlama sporunu yaptığını da hatırlatalım.

14. Gerard Butler

14. Gerard Butler

46 yaşındaki İskoç aktör Gerard Butler da ”Chasing Mavericks” filminin çekimleri sırasında ölüm korkusunu yaşadı. Filmde bir sörfçüyü canlandıran Butler, devasa bir dalgayla karşı karşıya kalınca boğulmaktan zor kurtuldu.

15. Owen Wilson

15. Owen Wilson

47 yaşındaki ABD'li aktör Owen Wilson, 2007 yılında bileklerini keserek intihara kalkıştı ancak başarılı olamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
468
148
64
47
32
30
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Jason Statham da kazadan sağ kurtulamayacaksa biz zaten ölelim amk.

muzludankek

Jason Statham da pek şaşırmadım artık adam film çeke çeke her işte profesyonel oldu sjsj

luabuci

aynı şeyi yazcakım adam net =)

şeyşey

orlando nun amacı neymiş acaba dhdh