Görüş Bildir
Haberler
Şalteri Kapatıp Onlarca Saat Oynayabileceğiniz, Küçük Dosya Boyutuna Sahip 13 Pek Eğlenceli Oyun

Şalteri Kapatıp Onlarca Saat Oynayabileceğiniz, Küçük Dosya Boyutuna Sahip 13 Pek Eğlenceli Oyun

Şalteri indirip onlarca saat oynayabileceğiniz birbirinden keyifli oyunları listeledik. Çoğu küçük dosya boyutlarına sahip olan bu yapımları durmadan oynayacak ve günlük hayatın boğucu dertlerinden bir nebze de olsa arınacaksınız. İşte birbirinden keyifli 'şalteri kapatıp oynamalık' 13 oyun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Car Mechanic Simulator 2021

1. Car Mechanic Simulator 2021

Simülasyon oyunlarının yakın dönemdeki en başarılı örneklerinden biri olan Car Mechanic Simulator 2021 sizi ekran başından alıp en yakın oto sanayiye götürecek. Saatler içerisinde kaportacıya dönüştüğünüz oyunda algıları kapatıp aracınızı tamir etmeye odaklanacaksınız.

2. House Flipper

2. House Flipper

Ev, dekorasyon, renovasyon, mobilya ve altyapıya dair bir ton sorumluluğu üstlendiğimiz House Flipper pek keyifli bir deneyim sunuyor ve oynayanı 'acaba bu işe mi başlasam?' diye sormaya teşvik ediyor.

Her yönüyle çok başarılı bir simülasyon oyunu olan House Flipper türü sevenler için kesinlikle oynanması gereken yapımlar arasında yer alıyor.

3. My Time At Portia

3. My Time At Portia

Animal Crossing severlerin fakat Nintendo Switch'e sahi olmayanların PC üzerindeki en başarılı alternatiflerinden biri My Time At Portia'dır. Çiftlik kurmak, üretim yapmak ve domestik hayatın çeşitli sorumluluklarını üstlenmek istiyorsanız My Time At Portia'ya bir şans verin diyoruz.

4. Euro Truck Simulator 2

4. Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 oynamak Türkiye'nin milli aktivitelerinden biridir. Şalteri indirip yüzlerce saatlik yolculuklara çıktığımız oyunda lojistik dünyasında kendi imparatorluğumuz kuruyor, arabesk şarkılar eşliğinde uzun yolları fethediyoruz.

5. Stardew Valley

5. Stardew Valley

Oyun dünyasının incilerinden biri olan Stardew Valley'i ne kadar övsek az kalır. ConcernedApe tarafından geliştirilen Stardew Valley kendine özgü mekanikleriyle oyuncuları keşfedilmeyi bekleyen büyük bir diyara çağırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mir4

6. Mir4

Oyun oynayarak kripto para kazanma konseptini MMORPG elementleriyle birleştiren Mir4 de şalteri kapatarak oynayabileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor. Neredeyse her şeyi otomatik olarak yapabileceğiniz oyunda hem karakterinizi geliştirebilir hem de belli bir miktarda gelir elde edebilirsiniz.

7. Farm Together

7. Farm Together

Özellikle arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız Farm Together, 'beraber çiftlik yapma' konseptini son derece başarılı mekaniklerle birleştiriyor. Saatlerin nasıl geçtiğini asla anlayamayacağınız oyunda her türlü tarım girişimine başlayabilirsiniz.

8. Two Point Hospital

8. Two Point Hospital

Kendi hastanenizi kurup geliştirdiğiniz Two Point Hospital ise sizi onlarca saatlik bir hizmet girişim sürecine davet ediyor. Doktor ve hastalarınızın memnuniyetini korumak ve tıp dünyasında üst düzey bir hizmet sunmak Two Point Hospital'deki yegane görevleriniz olacak.

9. Viscera Cleanup Detail

9. Viscera Cleanup Detail

Özellikle arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda çok daha keyifli hale gelen Viscera Cleanup Detail, savaş ve aksiyondan sonra temizlikle sorumlu olan bir ekibe dönüşmemizi istiyor. 

Kanı ve biyolojik kalıntıları saatlerce uğraşarak temizlediğimiz oyun, masasını dahi temizlemekten erinenlere keyifli bir oynanışa davet ediyor.

10. Mountain

10. Mountain

Listemizdeki en acayip oyun olan Mountain ise oyuncuları klavyedeki birtakım tuşlara basarak piyano çalmaya ve bu süreçte de kendi ekseni etrafında dönen bir dağı izlemeye davet ediyor. Pek ilginç bir deneyim olan Mountain sizden dış dünya ile bağı kesip dağın hikayesine şahit olmanızı isteyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tetris Effect

11. Tetris Effect

Oyun dünyasının atası olan Tetris'i baştan aşağı yenileyerek görsel bir şölen haline getiren Tetris Effect, adeta rüya gibi bir deneyim sunduğu zorlayıcı seviyeleriyle diğer oyunların pabucu dama attıracak.

12. Everything

12. Everything

Mountain'in geliştiricisi tarafından yapılan Everything ise ünlü düşünür Alan Watts'ın ses kayıtlarıyla beraber 'olmaya' ve 'şeylere' dair müthiş bir deneyim vadediyor. Pek özel bir oyun olan Everything günlük dertlerinizi tamamen unutturacak.

13. PowerWash Simulator

13. PowerWash Simulator

Tazyikli su kullanarak kir ve pisliği tamamen temizlediğimiz PowerWash Simulator algının tüm kapılarını kapatmanızı ve kendinizi suyun sesine vermenizi istiyor. Keyifli simülasyon oyuncunun her şeyi tazyikli su ile pür-i pak ettiği müthiş bir oyun olarak öne çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

2,5,8,9 love