Görüş Bildir
Haberler
Minecraft'ta İnşaat Sektörüne Girmek İsteyenler İçin Birbirinden Gerçekçi 11 Doku Paketi

Minecraft'ta İnşaat Sektörüne Girmek İsteyenler İçin Birbirinden Gerçekçi 11 Doku Paketi

Devasa mod desteği sayesinde bambaşka bir oyun haline gelen Minecraft görüntü paketleri sayesinde büyüleyici bir görsellik kazanıyor. Kaynak paketleri oyundaki her bloğun dokusunu değiştirerek oyunu yüksek çözünürlüklü görseller ile yeniliyor. Sevilen oyun için geliştirilen binlerce doku paketi arasında en gerçekçi olanları listeledik. 

İşte adeta görsel bir şölen sunan en başarılı 11 kaynak paketi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andorhal HD

1. Andorhal HD

En sevilen gerçekçi kaynak paketleri arasında yer alan Andorhal HD, 1.11'den 1.16.5'e kadar tüm Minecraft sürümlerini destekliyor ve oyunun dokularına netlik kazandırıyor. Özellikle blok dokularını çok daha gerçekçi hale getiren Andorhal HD'yi kesinlikle öneriyoruz.

2. CemreK Ultra Realistic

2. CemreK Ultra Realistic

Minecraft'ı üst seviye bir gerçekçilik ile buluşturan CemreK doku paketi ise x256 çözünürlük ile geliyor. Shader modu ile beraber kullanıldığında Minecraft'ı bambaşka bir hale getiren doku paketi 1.11.1 ve 1.16.5 arasındaki tüm sürümleri destekliyor.

3. CMR Extreme Realistic

3. CMR Extreme Realistic

Fotorealizm tarafında çığı açan CMR Extreme Realistic ise Minecraft'ı bambaşka bir görsel düzeye kavuşturuyor. Adeta görsel şölen sunan bu kaynak paketiyle Minecraft üzerinde mimarlık projeleri bile hazırlayabilirsiniz.

4. Epic Adventures

4. Epic Adventures

Dört yıllık bir geliştirme sürecinin meyvesi olan Epic Adventures kaynak paketi 1.16, 1.17 ve 1.18 serilerindeki tüm versiyonları destekliyor. T0by1o9tt adlı kullanıcı tarafından tasarlanan görüntü paketi Minecraft'ın dünyasını fantastik bir orta çağ evrenine dönüştürüyor.

5. Faraway Realism

5. Faraway Realism

Bugüne kadar 60.000'den fazla kullanıcı tarafından indirilen Faraway Realism ise Minecraft'taki blokların dokularını 512x512 çözünürlüğüyle yeniliyor. Her blok üzerinde yoğun bir şekilde çalışıldığı belli olan doku paketi, oyun için geliştirilen en gerçekçi görüntü modları arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Soartex Fanver

6. Soartex Fanver

Minecraft'ın emektar doku paketi Soartex Fanver'in belki de listemizdeki en az gerçekçiliğe sahip görüntü modu olduğunu söyleyebiliriz. Fakat oyuna sıcak bir görsel atmosfer kazandıran mod paketi, fotorealistik gerçekçiliği tercih etmeyenler için iyi bir seçenek.

7. Flows HD

7. Flows HD

En popüler doku paketlerinden biri olarak önce çıkan Flows HD 6 milyondan fazla oyuncudan geçer not almayı başlardı. Geliştirici ekip ise yeni sürümler için Flows HD Revival projesi üzerinde çalışıyor.

8. ModernArch Realism

8. ModernArch Realism

PackMinecraft tarafından geliştirilen ModernArch ise 10 milyondan fazla Minecraft oyuncusunun beğenisini topladı. Farklı çözünürlük seçeneklerine sahip bu olan bu görüntü paketi, Sildur's Vibrant Shaders ile beraber kullanıldığında müthiş bir görsel deneyim sunuyor.

9. AmberStone

9. AmberStone

Modern mimari ile Minecraft'ı birleştiren AmberStone ise 128x128 çözünürlüğüyle sisteminizi yormayan fakat gerçekçilikten de taviz vermeyen bir kaynak paketi olarak öne çıkıyor.

10. Optimum Realism

10. Optimum Realism

Performance ve kalite arasında sağlam bir denge kuran Optimum Realism, 2048x2048 çözünürlüğe kadar gerçekçi bir görsel yenileme vadediyor. Minecraft'ı yeni nesil oyunlar standardına çıkarmak isteyenler için bu görüntü paketini öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Legendary RT

11. Legendary RT

1024x yüksek çözünürlüklü Legendary RT Textures doku paketi ise 1.14'ten 1.18'e kadar tüm Minecraft sürümlerini destekliyor. İnanılması güç bir gerçekçiliğe sahip olan efsanevi kaynak paketi Minecraft'ı bir mimarlık programına çeviriyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
4
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın