Görüş Bildir
Haberler
Vekil Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban'a Peker'e Bilgi Sızdırmaktan Gözaltı: Yurtdışına Kaçarken Yakalandı

etiket Vekil Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban'a Peker'e Bilgi Sızdırmaktan Gözaltı: Yurtdışına Kaçarken Yakalandı

Kübra Köklü
29.08.2022 - 13:50 Son Güncelleme: 29.08.2022 - 16:53

THK Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışırken Muğla Milas'ta yakalandı. Ünsal Ban hakkında, eşine ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında çerçevesinde gözaltı kararı bulunan Ban'ın deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ban, Muğla'nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalandı.

Ban'ın, her zaman kullandığı aracı bırakarak daha önce kullanmadığı bir araçla hareket ettiği, kontrol noktalarından kurtulmak için de dağlık yolları kullandığı öğrenildi. Ünsal Ban hakkında, eşine ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulunuyor.

''Videoyu çektim ama ben göndermedim''

''Videoyu çektim ama ben göndermedim''

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımlara ilişkin konuştu. TELE 1 programcısı Enver Aysever'e açıklama yapan Ban, Zehra Taşkesenlioğlu'nun videosuyla ilgili olarak 'eşinin kesici aletle' saldırmasından kaynaklı gizli bir şekilde önlem olarak kayda aldığını ifade etti.

Ban, 'Ben videoyu can güvenliğim için çektim, bu videoyu arkadaşıma emanet ettim. Bu videoyu Sedat Peker'e gönderilsin diye vermedim. Kim kanalıyla bu video Sedat Peker'e gitti meselesini bilmiyorum' dedi. Ünsal Ban söz konusu videoyu Sedat Peker'e kendisinin göndermediğini belirtti. Ban ayrıca, ölüm tehdidi aldığını ancak siyasilerden tarafından bir tehdit almadığını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
29
15
8
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

bir süre sonra bu kaçış haberlerini çok duyacağız. Fareler tek tek kaçmaya çalışacak, bir çoğu da yatırım yaparak vatandaşlık aldığı ülkelere gidecekler...

Maher

duzeltelim, yatirim yaparak degil, milletten caldiklari paralarla aldiklari hirsizlik mallari vesilesiyle elde ettikleri pasaportlari kullanarak..

seyduna

kesin bırakırlar. yoksa hepsini açığa verir. aldığı paralar da yanına kar kalır.

blackmet

İnşallah hepiniz fare gibi kaçmaya çalışırken yakalanıp ait olduğunuz hücreye gönderilirsiniz de utanç içinde yaşarsınız.