Görüş Bildir
Haberler
TV
Projelere Kafa Çıkıp Tek Tek Gol Atmaya Hazırlanan Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi Belli Oldu

etiket Projelere Kafa Çıkıp Tek Tek Gol Atmaya Hazırlanan Elçin Sangu'nun Yeni Dizisi Belli Oldu

Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir çıkış yapan ve kısa zamanda tüm Türkiye'de konuşulan güzel ve yetenekli oyuncu, şimdi de Kanal D'nin yeni dizisi için hazırlıklara başladı. 1985 doğumlu oyuncunun televizyon geçmişini görünce, doğru zamanın ne zaman geleceğinin belli olmadığını göreceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çerkes asıllı oyuncu, 1985'te İzmir'de doğdu.

Çerkes asıllı oyuncu, 1985'te İzmir'de doğdu.

Güzelliğini nereden aldığı belli oldu sanırız. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olduktan sonra 'Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alan oyuncu; şarkı söyleyebiliyor, piyano çalıyor, dans ediyor. Bazıları sanatçı olmak için doğuyor değil mi?

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" ile ekran yolculuğu başladı.

Dizinin talihsiz karakteri Mete'nin aşık olduğu öğretmeni İnci öldükten sonra, ona çok benzettiği Jale ile karşılaşması oldukça duygusal sahneleri de beraberinde getirmişti. Jale isimli şarkıcıyı canlandıran Elçin Sangu, ilk kez burada, 2011 yılında tanınmaya başladı.

Starlığa göz kırptığı taa o zamandan belli: Aşk Kaç Beden Giyer?

D-Smart'ta yayınlanan dizide, Nehir karakteri ile başrol onundu ama ulusal bir kanalda yayınlanmadığı için henüz kendini yeteri kadar gösterememişti. İlk kez o zaman bir komediye ne kadar yakıştığını gördüğümüzde tarih 2012'ydi.

Bir Aşk Hikayesi'nde tanınmaya başladı. Zaten bir görenin bir daha hatırlamaması imkansızdı.

Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez'in başrolü paylaştıkları dizide Eda isimli karakteri canlandırıyordu. Çaresizce Korkut'a aşık, Korkut tarafından kandırılan bir kadındı. 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan diziden sonra Kiralık Aşk'ta da Seçkin Özdemir'le ikinci kez aynı projede yer almış oldular.

Kurt Seyit ve Şura'da canlandırdığı Güzide ile, dramda ne harika işler çıkarabildiğini kanıtladı.

Neredeyse Şura'dan daha çok ön plana çıkabilecek kadar güzel bir şekilde yansıttığı masum aşkı, insana 'kız aldat kocanı ben çekerim o günahı' dedirtecek kadar güzeldi. Sevmediği bir adamla evli, sevdiği adamla da aynı eve sıkışıp kalmış bir kadını canlandırdığında tarih 2014'tü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevdam Alabora'da Zeynep karakteri ile başrolü kaptı.

Dizi kısa bir zaman içinde yayından kaldırılsa da, her seneye bir proje ile mutlaka giren Elçin Sangu'nun önlenemez yükselişi hızlanmıştı bir kere.

Ve Türkiye'nin kızıl beyazı ve en popüler oyuncularından biri olduğu iş: Kiralık Aşk.

Kiralık Aşk'ın bir yaz dizisi olarak elde ettiği başarıyı anlatmaya gerek yok. Şüphesiz bunda eğlenceli, sıradışı oyunculuğu ve çok konuşulan kendine has güzelliği ile Elçin Sangu'nun payı da büyüktü. Artık bir yıldızdı!

Instagram'da 5 milyon takipçiyi geçmiş kaç Türk var ki? Sangu onlardan biri.

Şimdi 2 film projesi var, bir tanesi eski partneri Barış Arduç ile "Yanımda Kal".

Şimdi 2 film projesi var, bir tanesi eski partneri Barış Arduç ile "Yanımda Kal".

Yönetmenliğini yine Kiralık Aşk'ın yönetmenliğini yapan Şenol Sönmez'in üstlendiği film; asıl sevginin mükemmelikte değil, kusurların içinde olduğunu anlatan bir romantik komedi. NuLook yapımı film, 10 Kasım'da vizyona girecek ve çekimleri devam ediyor. Diğer film için ise henüz bilgi yok.

Kanal D'nin projeden bağımsız olarak, sırf beraber çalışmak için önceden anlaştığını biliyor muydunuz?

Kanalların sayılı yıldızla yaptığı gibi, bir projeden bağımsız olarak imza attığı oyunculardan biri. Şimdi ise o proje belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni sezonda, bu kez dramla: Gülizar.

Yeni sezonda, bu kez dramla: Gülizar.

Vatanım Sensin, İstanbullu Gelin, Gecenin Kraliçesi gibi işlerle tanıdığımız O3 Medya'nın yeni dramasında bilin kim var... Hikayesini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği dizi şimdiden merak konusu. Partneri ise muamma, gözler Engin Akyürek üzerinde toplansa da henüz kesinleşmiş değil.

Henüz kendisinden gelen bir paylaşım yok, hepimize sürpriz olacak.

Ve umuyoruz ki Kiralık Aşk'taki başarısı, yeni projelerinde de devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
696
379
141
58
57
53
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kerten Kele

umarım engin akyürek olmaz cok uyuz bir adam

gunes gunes

bir kadın çizcek olsam,bu kadını çizerdim

erkan erkan

hani insanın hayatında aha işte bu diyebileceği biri vardır ya hiç karşına çıkmayan... 90 yaşına da gelse, eğer erkeksen diğer tüm kadınların sana erkek geld... Devamını Gör