Görüş Bildir
Haberler
TV
Yaz Dizisi Nasıl Olurmuş Göster Amcalara Diyen Kiralık Aşk'ın Unutulmaz 22 Sahnesi

etiket Yaz Dizisi Nasıl Olurmuş Göster Amcalara Diyen Kiralık Aşk'ın Unutulmaz 22 Sahnesi

Ha öpüştü ha öpüşecekler, ha evlendiler ha ayrıldılar derken final yapana kadar  izleyicilerini antidepresan bağımlısı yapan Kiralık Aşk'ın en nefis sahnelerini sizin için derledik. Yaz dizisi nasıl büyük bir hayran kitlesi olan, kanalın dev işi olur tekrar hatırlayın istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Berkecan kolumu bırakır mısın acıtıyosuaaaan"la başlayıp Türkiye'nin ilk dudak naklinin gerçekleştirildiği anlar.

Yengesinin ayarladığı Windows Boş Maker date'inden çok sıkıldığı için kendisini dışarı atan Ömer, ortamda bulduğu ilk turuncu kızı öptü. Akbil basarken tanışacak halleri yok tabii.

2. Demek evi sevdin, şu kalbimin odacıklarına da bir göz atalım mı tatlı kız?

Defne'nin Ömer'in asistanı olmasından itibaren buzlar piremsi Ömer'in yerli yersiz sırf kızı etkilemek için soyunmaları mı dersiniz, alt dudağını yalarken mors alfabesiyle 'YA NI YO RUM' mesajı vermeleri mi... Hepsi başladı.

3. "Yanıyorum kardeşim"

Adamın cinsel hayatını haftalar içinde terkedilmiş Amerikan kasabasına çevirdi Defne. O da yalan yere üstünü başını çıkarıyor işte.

4. Ah ulan takımdı onlar ya!

Defne'nin Ömer'e sinirlenip evini bastığı ve mutfağı talan ettiği sahneyi de unutmadık. Telefonuna kıyamayıp yumuşak yatağa atarsın, elin 12li takımını kırdın attın be.

5. Libidomla oynadın. Origami yaptın.

Ya telefon çalar, ya kapı çalar, ya yıldırım düşer bu ikili asla öpüşemez. Öpüşmek için tüm şirketi yalan yere tatile götürüp kızı ormanda öpmüşlüğü var bu Ömer'in, hey yavrum hey!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıcak havalarda bere takmak: Yatırım Tavsiyesi Değildir

Güzelim adamı tarz olsun diye atanamamış Murat Boz yapanlara da selam olsun. Nihan ve Serdar'ın küçük böreklerle başlayıp büyük esnaf lokantalarıyla biten saadetinin temeli de yazıklar olsun ki bu bereyle atılıyor.

7. Muhteşem bir atlayış.

Nimetin nereden geleceği belli olmuyor, böyle böyle düşüyor arkadaşlar. Defne Yasemin onu çıldırtınca üzerine uçuyor, Yasemin o esnada üstünü siliyor...

8. Yirmağa cideyrum la döndur benı heaaauuuv!

Dapancanun ucu kopti. Millete fesat vericem diye sağa sola diss atarsan olacağı bu Yasemin. Oh nasıl içimizin yağları erumişti.

9. Gözlerin dudakların alev alev çağırıyor yangın... PARDON yanlış dizi :/

Eros bu ikiliyi vurmuş, sonra demiş ki bundan daha iyisini yapamam. Eros şok. Çok beklemiştik ama beklediğimize değmişti.

10. Kimi düğünde ön masaya bilet kesicem der, kimi de tangoda evlenme teklif eder görüyor musun...

Ve Defne bu teklife evet demedi. Adam ağzıyla kuş tutsa ağzından alır salar. Ama tarzı değil demek ki, daha sonra evde kendi imkanlarıyla yaptığı teklifi kabul etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Defne'nin Ömer'i terk ettiği sonsuz döngüye giriyoruz.

Defne'nin Ömer'in hayatına girmesinin sebebi, yengesinden aldığı yüklü miktar paraydı. Aşık olacağını düşünememişti, Ömer'e karşı hep vicdan azabı çekti. Tam mutlu olacaklarken kaçtı birçok kez.

12. Hocam biz Hababam Sınıfı da olsak Gençliğe Hitabe'yi ezbere biliriz.

'Öyle zenginiz, İtalya'larda okuduk diye top sektiremeyiz mi sandınız?' diyerek mahalleye top sektire sektire giriyor Ömer. İşi kolay sanmıştı Nihan'ın sorularına gelene kadar.

13. Cam çerçeve opex mi capex mi müdürüm?

Ömeri yavaş yavaş delirtti fitne's center Deniz. Gerçekten Devrim Yalçın ne kadar tatlı bir adamsa karakter de o kadar iticiydi. Uğraştı durdu Ömer'le.

14. Üzüntülere taksit atlattıran ikili: Defne & Nihan

Besties gibi besties bu ikiliye denir. Defne'nin sağ kolu sol beyni, sırdaşı, halay partneri, yaşam koçu, görümcesi, Sarıyer'in en hızlı mantı kapatıcısı Nihan. Son bölümlerde onu dark side'a geçirenler utansın.

15. Oynaya oynaya Türkiye'nin jeopolitik konumunu değiştirdiler.

Defne ve Ömer'in arasına girmeye çalışan Fikret Galo gidince Nihan ve Defne pullu mendilsiz, hazırlıksız yakalandıkları halayı çekti. Gecenin triliçesi de gittiğine göre, neden çekilmesindi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ömer ne çektiyse biz de çektik, biz daha çok bekledik vuslat zamanını.

En son ümidi kesip 'yok yok sen olmayacaksın' diye Defne'nin altına bir gazete kağıdı falan sıkıştıracaktık ki nihayet seviştiler. Başka dizilerde neler neler oluyorken bu sahnenin yayınlanamaması ve kesinleştirmeden çekilmesi de ayrı skandaldır.

17. Her şeyin itiraf edildiği muazzam düğün sahnesi.

Defne durdu durdu, düğün günü nikaha giderken itiraf etti Ömer'e her şeyi. Olabilecek en iyi dozda gerginlikle harika bir sezon finali yapmıştı dizi.

18. Ne kadar ayrı kalabilirlerdi ki?

Gökten kırmızı elma düştü şakaları, şakalarımız. Ayrılsalar da, araya zaman da girse, Ömer Roma'ya da gitse geri döndü işte. Hikayeleri denkleme kalp kırıklıklarının da girmesiyle büyüdü.

19. "Ay dur ben de geleyim" diyerek kavgaya giren ölümüne dost Neriman & Koriş.

Birine düşman olmak için sebebe gerek yok, kankan için öyleyse senin için de öyledir. Bu ikili delilik dizinin en eğlenceli noktalarındandı.

20. Kavga demişken... Bazı kahramanlar pelerin takmaz.

Sinan ve Koriş dizinin en eğlenceli karakterlerinden olup, aynı zamanda da sevgi ve gıcıklığı harmanlamayı bilenlerden. Bu kavga sahnesi unutulmazlar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. 4 yıl sonra, Ömer'in annesinin ismini verdiği Emine ile tanışma anımız. Sonunda!

Mahallenin son mantı bükücüsü Defne, Ömer'in hayatını da eğdi büktü değiştirdi. Buzlar şelalesi Ömer, çok tatlı bir baba ve koca oldu hikayenin sonunda.

22. Ve final. Yüzünüzde sırıtış elinizde muammalarla...

Evet belki çok şey ortada kaldı, muammalar mantık hataları çok kez sinirlendirdi bizleri ama çok farklı bir işti Kiralık Aşk. Son yılların en büyük hayran kitlesine sahip olan işlerinden biriydi. Bir yaz dizisinin geldiği nokta takdir edilesi.

BONUS: Son Yeniçeri Koriş

ULTIMATE BONUS: İsmail the Dert Bükücü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
400
177
176
70
26
23
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asosyal deli

en gıcık oldugum diziydi iyiyki de bitti kurtulduk sacma sapan seylerden

Silahşor

Bu yaz dizilerini adet edenin allah bin türlü belasını versin, bu ne vıcık vıcık.

Asosyal deli

aynen ha

Yaren Yıldırım

nefret ediyodum şu saçma diziden mk