Görüş Bildir
Haberler
Polis Eşinin Harcamalarından Şüphelenen Kadın Rüşvet Çetesini Çökertti

etiket Polis Eşinin Harcamalarından Şüphelenen Kadın Rüşvet Çetesini Çökertti

Onedio Medya
01.04.2016 - 12:15 Son Güncelleme: 01.04.2016 - 16:04

20 yıllık evli 4 çocuk annesi kadın, yüksek harcama yapan polis kocasının rüşvet aldığından şüphelenip ihbarda bulundu. Araştırma sonucu polis eşle birlikte 46 kişi hakkında dava açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah Gazetesi'nden Osman Asiltürk'ün haberine göre, yüksek harcama yapan polis kocasını ihbar eden bir kadın, karakoldaki rüşvet çetesini çökertti. 

İstanbul'da yaşayan Sevgi B. ve Mahmut B. çifti, 20 yıllık evliydi. 4 çocukları vardı. Trafik polisi olan Mahmut B., Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği'nde çalışıyordu.

'Eşimin rüşvet aldığı hususunda çok ciddi şüphelerim var'

'Eşimin rüşvet aldığı hususunda çok ciddi şüphelerim var'

Sevgi B., kocasının son dönemdeki yüksek tutarlı harcamalarından şüphelendi. Rüşvet aldığını düşündü ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Kocasını ihbar eden Sevgi B. ifadesinde şunlar söyledi:

'Eşimin rüşvet aldığı hususunda çok ciddi şüphelerim var. Çünkü kendisinin harcamaları çok yüksek miktarda. Eşimin rüşvet aldığını görmedim ancak 4 ay önce bir vatandaş evimize geldi. Zarf içerisinde miktarının ne olduğunu bilmediğim parayı eşime direkt verdi.'

31 yıla kadar hapis

31 yıla kadar hapis
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuyla ilgili soruşturma açıldı. Mahmut B. ile aynı birimde çalışan Hüseyin Ö. ve diğer polisler araştırıldı. Soruşturmada şüphelilerin topladıkları rüşvetleri bir havuza aktarıp, sonra da aralarında paylaştıkları öne sürüldü. 

Soruşturmanın ardından Mahmut B. ve Hüseyin Ö. ile birlikte toplam 46 kişi hakkında 'Rüşvet almak, rüşvet vermek, rüşvete aracılık etmek' suçlarından ağır ceza mahkemesinde dava açıldı. Mahmut B.'nin 31 yıla kadar, Hüseyin Ö.'nün ise 18 yıla kadar hapsi istendi.

Dava açılan şüpheliler arasında İstanbul'daki bir minibüsçüler derneğinin başkanı ile kamyon ve minibüs şoförleri esnaf odasının bir şube başkanı ile bazı turizm ve inşaat şirketlerinin sahip ve yetkilileri de bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
322
40
35
19
15
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sek...

Evdeki kadına yedirmezsen böyle gelir ağzına sıçar...

Sek...

Kadın çok haklı =)

mls

parayı karılarla yiyorduysa demek...

Sek...

Kesin =)

Uyuşuk adam

Kadın hapse girer kocası terfi alır...