Görüş Bildir
Haberler
PKK Flaması Kaldıran Milletvekilinin Dokunulmazlığı Kaldırıldı

PKK Flaması Kaldıran Milletvekilinin Dokunulmazlığı Kaldırıldı

Fatih UZUN
07.11.2014 - 17:21

Almanya'da Federal Parlamento, eylemde PKK flaması kaldıran milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırdı. Münih'te IŞİD'e karşı yapılan bir gösteride PKK flamasını havaya kaldırdığı belirtilen Sol Parti Federal Milletvekili Nicole Gohlke'nin dokunulmazlığı kaldırıldı.

Süddeutsche Zeitung gazetesinin bildirdiğine göre Gohlke, dokunulmazlığının kaldırıldığını, kendi internet sayfasından duyurdu.

Nicole Gohlke'nin dokunulmazlığının kalkmasıyla, Münih Savcılığı'nın soruşturma açmak için harekete geçeceği belirtildi.

Sol Partili milletvekili Nicole Gohlke, 18 Ekim tarihinde yapılan ve IŞİD'in Kobani'ye saldırılarının protesto edildiği gösteriye konuşmacı olarak katılmış ve burada PKK flamasını havaya kaldırmıştı.

Gohlke, konuşmasında, 'Bu bayrak altında şu anda özgürlük, insan hakları ve demokrasi için savaşılıyor' ifadelerini kullanmıştı.

CNNTürk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/dunya/pk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Puding Ver Bağa

Bunlar hep Almanya'nın Türkiye'ye sempatik görünme çabası.Haber var lan; ''Almanya PKK'ya finansal yardım yapacakmı?''

Samet Akıllı

Olayı bilmeden balık gibi atlıyor.Çok gaz vermişler buna.