Görüş Bildir
Haberler
Partizan - Beşiktaş Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Partizan - Beşiktaş Maçı İçin Yazılmış En İyi 10 Köşe Yazısı

Fatih
24.10.2014 - 03:30 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 09:34

Maç bitmesin istersiniz - Okay Karacan

Mesele futbol olunca övgü cümleleri bulmak bir yazar için sıkıntılıdır.Birkaç basma kalıpla sıkıştırır kalırsınız yazdıklarınızı bir sayfaya. O kadar... Nitekim sert eleştiri, yazarın en büyük silahıdır. Çok bilmişliğin çekiciliğiyle ukalalık arası bir yerde otlanırsınız...

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oh be, bravo! - Atilla Gökçe

İşinizi yaparken eğleniyorsanız... Ya da eğlenirken işinizi yapıyorsanız.. Mutluluğu bir ucundan yakalamışsınız, demektir. Beşiktaşlı futbolcular dün mutlu bir gece yaşadılar Belgrad’da. Burada da aynı mutluluğu bize sundular. Teşekkürler çocuklar.

Devamı...

Kusursuza yakın - Serkan Akcan

Londra’daki Tottenham performansından sonra Belgrad’taki Partizan galibiyeti Bilic ve öğrencileri adına önemli bir referans doğrusu. Beşiktaş dinamik bir tempo takımı. Bilic’in oyun mottosu ‘hareket’ üzerine kurulu olduğundan Tolga dahil sahadaki her Beşiktaşlı topu arkadaşının hareket yönüne oynamak zorunda. O yüzden Bilic ve öğrencileri bu sezon oynadıkları maçlarda (Bursa hariç) rakiplerinden daha fazla topa sahip oluyor, pozisyon üretiyor ve daha çok mesafe kat ediyorlar.

Devamı...

UEFA da mı Şampiyon Yapmak İstiyor? - Ali Ece

Beşiktaş tam da Biliç-Terziç 2’lisinin planladığı Total Kontrol Futbolu’yla başladı. İlk yarı boyunca da 5’ten fazla kez 3’er 4’er dakika süren topa sahip olma periyotları oluşturarak topa sahip olma dalında ev sahibi Partizan’a % 65’e % 35’lik bir üstünlük kurdu.

Devamı...

Şiir gibi futbol - Mert Aydın

Bizde bir tabir vardır. Bir takım çok iyi futbol oynuyorsa, 'Şiir gibi oynuyor' denir. Dün gece Belgrad'da yağmurlu bir gecede Beşiktaş gerçekten de şiir gibi futbol oynadı. Neresinden başlamak gerek acaba? Atiba ve Veli'nin oyunu rakip alana yığan enerjisi ve aklından mı?Ya da Oğuzhan'ın, Arsene Wenger gibi bir teknik direktörü cezbetmiş yeteneklerini kusursuzca sahaya yansıtmasından mı?

Devamı...

Beşiktaş istila etti - Cem Dizdar

İki takım arasında gerek oyuncu gerek düzen gerekse de oynama kabiliyeti açısından fark olduğu tahmin edilebilirdi ama farkın bu denli büyük olacağı tahmin edilebilir miydi, emin değilim!..

Devamı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halı sahada oynar gibi - Rıdvan Dilmen

Beşiktaşlı futbolcular, oyunun sonuna kadar 'sokakta futbol oynayan çocuklar gibi' zevk aldılar maçtan... Çat, çat, çat dediğimiz hızlı paslaşmalar var ya, bu paslarla sanki halı sahada oynar gibi rahat pozisyon elde ettiler.

Devamı...

Biliç ve karıncaları! - Altan Tanrıkulu

Bir Avrupa Kupası maçında bitime 25 dakika kala 4 farkla önde olmak ne güzel duyguymuş.. Bu duyguyu zor bir deplasmanda yaşayabilmek, kritik bir hal alan grupta rahatlamak da işin cabası.. O yüzden Partizan galibiyeti çok ama çok önemli Beşiktaş için.. Sormuşlar karıncaya: Neden bu kadar didinip duruyorsun, diye.. Karınca sakin.. Fıtratım öyle demiş.. Başka türlü yapamam ben..

Devamı...

Türkiye'nin gururu Beşiktaş - Turgay Demir

Avrupa Kartal'ı bambaşka… Ayağa oynayan, alan daraltan, kontrataklara müthiş çabuk çıkan bir takım bu… Partizan karşısında yine aynı manzara vardı, rakibe pozisyon vermek şöyle dursun top göstermeden, kendi oyununu oynayan, akıllı, etkili Beşiktaş, ezdi geçti…

Devamı...

Ruh ikizi - Feyyaz Uçar

Atiba ve Veli, Beşiktaş’ın velinimeti. Sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Gösterişsiz futbollarıyla Beşiktaş’ın hem defansif hem de ofansif gücünü ikiye katlıyorlar. Oyun kuruluşlarında Oğuzhan’a bıraktıklarında orta alana geri dönüşleri mükemmel. Ruh ikizi gibiler. Birbirleriyle konuşmadan gereğini yapıyorlar. Gökhan Töre’de bu gece tutukluk yok. Ayağına gelen her top Partizan kalesinde tehlike. 

Devamı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0