Görüş Bildir
Haberler
Pando Kaymak Efsanesi Pazartesi Günü Sona Eriyor

Pando Kaymak Efsanesi Pazartesi Günü Sona Eriyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pando Kaymak Efsanesi Pazartesi Günü Sona Eriyor

İstanbul Beşiktaş’ın sembol dükkanlarından Pando Kaymak efsanesi pazartesi sona eriyor. Pando Shestakof'un eşi Döne Shestakof pazartesi günü (25 Ağustos) dükkandan çıkacaklarını açıkladı. Böylece pazar sabahı dükkana uğramak isteyenler son kez kahvaltılarını yapacak. Pando 1895 yılından beri aynı dükkanda kaymakçılık yapıyor.

Pando Kaymak’ın kira kontratının ev sahipleri tarafından sonlandırılması üzerine kent sakinleri olaya büyük tepki göstermişti. Tahliye kararının üzerine Twitter'dan kampanyalar düzenlendi.

Pando Shestakof'un (92) eşi Döne Shestakof, en sonunda yıldıklarını ve yaşlarından dolayı dükkanlarında kalmak için yeterince mücadele edemediklerini söyledi.

SESİMİZİ ÇIKARAMIYORUZ

Dükkanı boşaltmalarıyla ilgili olarak konuşan Döne Shestakof, “ Mal sahibi uzun zamandır yanımıza uğramıyordu. Çıkarılma olayından sonra düzenlenen kampanyalarla birlikte dün yanımıza geldi. Ve bizlere artık çıkmamız gerektiğini ve ‘zorluk çıkarmamamız’ gerektiğini söyledi. Döne Shestakof şu an için yeni bir yer açmayacaklarını söylerken, “Bizi dinlenmeye zorladılar yaşımız itibarıyla da sesimizi çıkaramıyoruz” dedi.

Baran MUTKİLİOĞLU / HÜRRİYET

Kaynak: http://www.ekoayrinti.com/news_detail...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0