Görüş Bildir
Haberler
Özışık Kardeşlerin Hedefindeki Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol Sopalı Saldırı

Özışık Kardeşlerin Hedefindeki Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol Sopalı Saldırı

Batuhan
15.06.2021 - 09:57

Aydın'ın Didim İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bir restoranda avukatı ile birlikte kimliği belirsiz 4 işinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan Atabay ve avukatı hastanede tedaviye alınırken, polis kaçan şüphelilerden birini yakaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, avukatı Nizamettin Bulut ile akşam yemeği sonrası kahve içtiği sırada ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişinin saldırısına uğradı.

Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerden 3'ünü yakaladı.

Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin hedefindeydi

Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin hedefindeydi

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin hedefindeydi. Sahibi oldukları haber sitelerinde Atabay'a karşı kampanya başlatan Özışık kardeşlerin, Atabay’ın izin vermediği kanunsuz otelin sahipleriyle görüşürken görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
14
8
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Görüldüğü üzere bir belediye başkanına bile ellerini kollarını sallayarak saldırabiliyorlar. Ki bu insanlar artık ne bok olduklarını ispatlanmış ve gözden çı... Devamını Gör

Unfortunate soul

Iste burada korumasiz gezen politikacilar mumkun degil baslarina bir sey gelmeden evlerine donemezler. O avrupada gordugumuz korumasiz gesen politikacilar sa... Devamını Gör