Özgür Özel, Yozgat’ta Düzenlenen CHP Mitingine Çiftçiler Eşliğinde Traktörle Gitti
CHP, bugün için Yozgat’ta Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting düzenleyeceğini duyurmuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, miting alanına traktör ile gitti. Çiftçi vatandaşlar Özgür Özel’e eşlik etti ve konvoy oluştu.
Özel, miting duyurusunu Instagram hesabından, “Çiftçisinden köylüsüne ayağa kalkıp 19 Mart darbesine karşı duran Yozgat’a demokrasiye sahip çıkmaya gidiyoruz! Ekrem Başkanı alana kadar, sandık gelene kadar durmayacağız!” sözleriyle yapmıştı.
Instagram paylaşımı bu şekildeydi 👇
Paylaşımın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Peki ya neler olmuştu?
Ekrem İmamoğlu’nun 18 Mart’ta lisans diplomasının iptal edilmesiyle başlamıştı süreç. 19 Mart’ta gözaltı kararı, 23 Mart’ta ise tutuklama kararı çıkarıldı. İmamoğlu’na destek yürüyüşleri günler boyu sürerken ön plana çıkan lokasyon Saraçhane’ydi. Binlerce kişi İmamoğlu için yürüyüşlere başlasa da mesele kısa sürede hak arayışına döndü.
Süreç boyunca tutuklanan birçok genç oldu. 18-22 yaş aralığındaki üniversite öğrencisi gençlerin tahliye kararları başladı ancak hala tutuklu olan isimler var.
Özel’in bugün gerçekleşen Yozgat mitingine gidişi böyle kameralara yansıdı 👇
Çiftçilik yapan bir vatandaşın miting alanında mikrofona konuştuğu anlar da gündeme geldi. 👇
65 yaşındaki çiftçi vatandaşın geçim sıkıntısı gözyaşlarına sebep olmuştu.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın
Vallahide oyum sana billahi de oyum sana sağcı olmama ragmen...
Kimi kandiracaksin sagciyim diye be angut kuşu
koskoca ülkenin birinci kurucu partisi muhalefet yapmaya 2025 yılında başladı... Anadolu'ya inemedi yıllardır işte bu yüzden bu akp başımıza bela oldu...inşa... Devamını Gör
2 kuruş çiftçi desteğine yillarinizi sattiniz. Umarım durumlar düzelir ama siz bu günleri yine unutursunuz