Görüş Bildir
Haberler
Özel Harekât Karakolları Kuruluyor

Özel Harekât Karakolları Kuruluyor

Onedio Medya
02.02.2016 - 12:43 Son Güncelleme: 02.02.2016 - 14:31

Çatışmaların yoğun olduğu bölgelerde yeni güvenlik yapılanmasına gidiliyor. Yeni kurulacak karakollarda tamamen Polis Özel Harekat (PÖH) personelinin görev yapacağı öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cuma günü Mardin ziyaretinde açıklayacağı plana göre, PKK saldırılarının yoğun olduğu bölgelerde yeni güvenlik yapılanmasına gidilecek. 

Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’in haberine göre yeni kurulacak karakollarda tamamen Polis Özel Harekat (PÖH) personeli görev yapacak. Karakolların yerleri belirlendi ve bu amaçla bazı kamu kurumlarına tebligatlar da gitmeye başladı. 

Artan PKK saldırıları karşısında önlemleri görüşen hükümete, güvenlik önerilerini, Genelkurmay ve İçişleri Bakanlığı çalışarak hazırlıyor. Son şekli verilen önlemler yüzlerce başlıktan oluşuyor.

Başta Cizre ve Sur

Başta Cizre ve Sur

Alınacak güvenlik önlemleri kapsamında operasyonların sürdüğü ilçelerdeki ön çalışmalar tamamlandı. Bu kapsamda, yoğun olarak Cizre, Sur ve daha sonra operasyon yapılması planlanan birkaç ilçede yeni güvenlik noktaları oluşturulacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kötü fikir. Şimdi ne alaka diyeceksiniz ama bu oyunlarda bile var. Mesela Altair sırf yerlerini belli ediyor diye koca Masyaf Kalesi'ni boşalttı.

itsasin

ileri demokrasi

yeniçeri

Karakol derken gelecek saldırılara dayanıklı ve anında karşılık verebilecek yapılanmalardan bahsediliyor.Mahallelerin stratejik noktalarına kurulacak karakol... Devamını Gör