Görüş Bildir
Haberler
ÖSYM Açıkladı! e- YDS Başvuruları Başladı Mı? e- YDS Başvuruları Ne Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

ÖSYM Açıkladı! e- YDS Başvuruları Başladı Mı? e- YDS Başvuruları Ne Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (e- YDS) sınavına girmeye hazırlanan birçok öğrenci tarafından merakla beklenen tarihler ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından açıklandı. Adaylar e- YDS sınavı için öğrenmek istedikleri konular hakkında sıklıkla arama motorlarında araştırmalar yapıyorlar. ÖSYM e-YDS 2022/1 İngilizce Başvurularının Alınması' başlığı altında adayların merak ettiği soruların hepsini yanıtladı.  Peki e- YDS Başvuruları Başladı Mı? e-YDS başvuruları ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngilizce alanında uygulanacak e-YDS 2022/1 sınavı için başvurular başladı! Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamada sınava başvuru süreci belli oldu. ÖSYM, e-YDS'nin İngilizce alanında, 29 Ocak 2022'de İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak. Peki e- YDS Başvuruları Ne Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

e- YDS Başvuruları Ne Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

e- YDS Başvuruları Ne Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

Adayların merakla beklediği e-YDS başvuru süreci 5 Ocak'ta başlayacağını ve 20 Ocak'ta sona ereceğini açıkladı. 

29 Ocak 2022'de İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak olan sınavın cevaplama süresinin 180 dakika olduğunu açıkladı. 

Adaylar belirtilen tarihler arasında başvurularını ÖSYM’nin ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi sitesinden gerçekleştirecek. Sınava başvuruda bulunacak adayların ödeme işleminden önce HES kodu edinmesi gerekir. Sınav günü geldiğinde saat 13.00'dan sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacak.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı kılavuzuna ve deneme e-Sınav uygulamasına ÖSYM'nin '

https://www.osym.gov.tr/TR,22517/e-yds-20221-ingilizce-basvurularinin-alinmasi-05012022.html' adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın