Görüş Bildir
Haberler
Osmanlı Stadı Geliyor

Osmanlı Stadı Geliyor

Fatih
14.10.2014 - 22:33

Osmanlı Stadı Geliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenikent ASAŞ Stadı'nın adının 'Osmanlı Stadı' olarak değiştirilmesini kararlaştırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenikent ASAŞ Stadı'nın adının 'Osmanlı Stadı' olarak değiştirilmesini kararlaştırdı. Osmanlı Stadı'ndaki ilk maç 19 Ekim Pazar günü Beşiktaş ile Sivasspor arasında yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen kararla Osmanlıspor Futbol Kulübü'nün iç saha maçlarını oynadığı Yenikent ASAŞ Stadı'nın ismi 'Osmanlı Stadı' olarak değiştirildi. Karar Belediye Meclisi'nden oy çokluğu ile geçirildi.

Belediye Meclisi'ni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yerine yöneten Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, red oyu veren CHP'li üyelere, 'Stadı kim yaptırdıysa isim hakkı onun olmalı' yanıtını verdi. CHP Grubu, stat için 'Ankara' ismini önerdi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında Beşiktaş ile Sivasspor arasında yapılacak. Beşiktaş Kulübü, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda devam eden saha zeminini iyleştirme çalışmaları nedeniyle Sivasspor karşılaşmasını yeni adıyla Osmanlı Stadı olan Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynama kararı almıştı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/osman...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0