Görüş Bildir
Haberler
'Osmangazi Köprüsü'nden Geçen de Geçmeyen de Para Ödeyecek'

etiket 'Osmangazi Köprüsü'nden Geçen de Geçmeyen de Para Ödeyecek'

ATKN
14.07.2016 - 11:28 Son Güncelleme: 14.07.2016 - 13:18

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve geçiş ücreti tartışılan Osmangazi Köprüsü ile ilgili işletmeci şirkete verilen günlük araç garantisinin 40 bin olduğunu söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, 'Buradan birileri geçecek ama geçmeyen para ödeyecek. Evet, geçmeyen de para ödeyecek' dedi. Böylelikle günlük ortalama 40 bin aracın köprüyü kullanmaması durumunda, araç başına 40 dolarlık zarar şirkete hazineden ödenecek. Yani köprüyü kullansın kullanmasın vatandaşın cebinden karşılanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücretleriyle ilgili konuyu haberleştiren Hürriyet yazarı Uğur Gürses, Osmangazi Köprüsü’nü de içine alan Gebze-İzmir otoyoluna ait sözleşme hükümlerine göre sadece geçmeyen araçların değil, geçen araçlara ait ücret farkının da kamusal yükümlülük olarak kabul edildiğini paylaşmıştı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, dün Azerbaycan Demiryolları İdaresi Başkanı Gurbanov Cavid Gamberoğlu’nu kabulünde konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

'Evet, geçmeyen de para ödeyecek'

Bakan Arslan, 'Osmangazi Köprüsü'nün günlük ortalama garantisi 40 bindir. Buradan birileri geçecek, ama geçmeyen para ödeyecek. Evet, geçmeyen de para ödeyecek' dedi.

Bu açıklama sonrası Twitter'dan bazı tepkiler ise şöyle...

Bu açıklama sonrası Twitter'dan bazı tepkiler ise şöyle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio ve Twitter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
642
285
95
17
15
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ulan pezevenk o zaman ne diye hizmet yaptım diye böbürleniyorsun. bu şartları hangi şirkete sunsan her gün 50 tane köprü yapar amk

görüncek adam

Ak-çomarlar meydana alalım.

Mr Logical

Onlar gelmez böyle yerlere. Gerçi kadroya yeni troller alınmış. Acemilik edip gelebilirler de...