Görüş Bildir
Haberler
Ortaköy’deki Gece Kulübünde Dayak: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Ortaköy’deki Gece Kulübünde Dayak: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Ortaköy'de ünlü bir gece kulübü önünde yaşanan ve 1’i kadın 3 kişinin sopalarla öldüresiye darp edildiği olayla ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahıslardan biri tutuklanırken, diğer 4’üne ise ev hapsi cezası verildi.

Gece kulübünde yaşananların görüntülerini ilk kez Onedio'dan izlemiştiniz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güvenlik görevlileri dövmüştü

Güvenlik görevlileri dövmüştü

Ortaköy’deki gece kulübünde geçtiğimiz 8 Eylül tarihinde saat 01.30 sıralarında yaşanan olayda, ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, özel güvenlikler tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine çıkan tartışmada içeri alınmayan erkek güvenlik görevlilerinden birine kafa atmıştı. Daha sonra bir türlü sakinleşmeyen güvenlikler ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadını hem de erkeği feci şekilde dövmüştü. Bazı güvenlik görevlileri ise 3 kişiyi darp eden arkadaşlarına engel olmaya çalışsa da başarılı olamamıştı.

Yaşanan ilk dayak olayı ile ilgili güvenlikçiler tarafından darp edilen Mesut E. ile İnci Cennet E., 8 Eylül gecesi yaşadıkları dayak olayından dolayı dün emniyete gelerek güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

Bunun üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, dayak olayında yer aldığı tespit edilen güvenlik görevlisi Ferhat A., E.S. M.G. ve M.B.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilenler şüphelilerden E.S. tutuklanırken, diğer 3 şüpheliye ise ev hapsi cezası verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Haber epeydir dolanıyor internette ama videoyu ilk kez şimdi izledim. Ne yalan söyleyeyim, içimin yağları eridi valla. Güvenlik görevlilerinin ellerine sağlı... Devamını Gör

Trabuzeni

Sebebi neymiş

Caner Bey

"ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, özel güvenlikler tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine çıkan tartışmada içeri alınmayan erkek güvenlik... Devamını Gör

Deborah Crimson

Mekan da Majesteux Ortaköy'de tam da zengin barzoların, ful estetikli ablaların takıldığı bi mekan