Görüş Bildir
Haberler
OnePlus One Satışları 500 Bini Aştı

OnePlus One Satışları 500 Bini Aştı

ATKN
06.11.2014 - 14:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılında çıkan amiral gemilerinin katili diye adlandırılan OnePlus One modeli, 500 binden fazla adet satıldı. Firmanın hedefi 2014 sonuna kadar 1 milyon seviyesine çıkmak.

Akıllı telefon pazarında Çinli üreticiler elini her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en çok satan dördüncü markası olan Xiaomi başta olmak üzere pek çok gelişmiş Çin markası, akıllı telefonların en çok satan markaları arasındaki ilk 10 'luk dilimdeki yerini alıyor.

Oppo markasından ayrılanların kurduğu diye iddia edilen ve yeni bir oluşum olan OnePlus , 2014 yılına damga vuran markalardan biri oldu. OnePlus One modeliyle 2014 yılının tüm amiral gemilerini egale eden özelliklere sahip cihaz, hem yüksek kalitesi, hem CyanogenMod yüklü yazılımı hem de performansıyla ön plana çıktı. Tüm bunları da rakiplerine göre daha uygun fiyatıyla gerçekleştirdi.

OnePlus'ın CEO'su ve global direktörü Carl Pei, 349 Dolarlık fiyatıyla beraber dünyada 500 binden fazla adet One Plus One modeli sattıklarını açıkladı.

Ayrıca kod adı Lettuce olan 2015 yılına damga vurması beklenen OnePlus Two modelinden de bahseden CEO, cihazın 5.5 inç boyutunda olacağını ve 2015 yılında pek çok firmanın çıkaracağı amiral gemisi modelleri yine egale edeceğini belirtti.

Fiyat ve yeni aksesuar avantajıyla beraber bilinirliği daha da artan OnePlus, 2014'ün sonuna kadar OnePlus One satışlarını 1 milyon seviyesine çıkartmak istiyor. Yeni bir oluşumun ilk modeli için 1 milyon rakamı ciddi bir rakam olarak nitelendirilebilir.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/oneplus-one-sa...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0