Görüş Bildir
Haberler
One Piece'ten Çakallarla Dans 6'ya: Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

One Piece'ten Çakallarla Dans 6'ya: Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
20.09.2023 - 12:03

Kataloğundaki dizi ve filmlerden en çok izlenenleri Top 10 listeleri halinde paylaşan Netflix'in Türkiye ayağında geçen hafta en çok izlenen yapımlar belli oldu. 20 yılı aşkın süredir devam eden popüler anime serisi One Piece'ten uyarlanan aynı adlı dizi listede başı çekerken filmlerin ilk sırasına yerleşen Çakallarla Dans 6 oldu. 

Detayları merak ediyorsanız, sizi içeriğimize ışınlıyoruz;

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Ragnarok (1. sezon)

10. Ragnarok (1. sezon)
  • IMDb: 7.4

Özet: Şu ana kadar 3 sezonu yayınlanan Ragnarok dizisinin 1. sezonu bir Norveç kasabasında yaşananlara odaklanıyor. Edda adındaki bu kasaba, ılıman kışlara ve şiddetli yağmurlara maruz kalır. Buradaki insanlar, mevsim değişikliklerinin zorluklarına katlanmak durumunda kalır. Tüm bu yaşananların sonucunda, olası bir kıyametin önüne geçebilmek için birileri bir şeyler yapmak zorundadır.

Oyuncular: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas

Yaratıcı: Emilie Lebech Kaae,  Adam Price

9. Manifest (1. sezon)

9. Manifest (1. sezon)
  • IMDb: 7.1

Özet: Bir uçak gizemli bir şekilde kaybolur ve yıllar sonra ortaya çıkar, ancak uçaktaki yolcular için zaman durmuştur. Döndüklerinde sevdikleri için her şey aynı kalmış gibi görünse de, geride kalan aileleri için yıllar geçmiştir.

Oyuncular: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez

Yaratıcı: Jeff Rake

8. Ragnarok (2. sezon)

8. Ragnarok (2. sezon)

Özet: Ragnarok dizisinin 2. sezonunda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Büyük bir savaşın ardından kıyametin önüne geçmeye çalışan Vagne, başka bir diyara giderek artık bir müttefik arayışına girmelidir.

7. Live to 100: Secrets of the Blue Zones (mini dizi)

7. Live to 100: Secrets of the Blue Zones (mini dizi)
  • IMDb: 8.0

Özet: Yayınlanan bu mini dizide yazar Dan Buettner, dünyada uzun yaşamın sırlarını barındıran, 'Blue Zone' olarak adlandırılan bölgeleri keşfetmek amacıyla yola çıkıyor. Bu bölgelerde yaşayan insanların 100 yaşına kadar sağlıklı bir şekilde yaşamalarını etkileyen faktörleri araştırmaya çalışıyor.

Oyuncular: Dan Buettner

Yönetmen: Clay Jeter

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burning Body (mini dizi)

6. Burning Body (mini dizi)
  • IMDb: 6.7

Özet: Gerçek bir olaydan esinlenilen mini dizide; bir polis memuru öldürülüp arabasıyla ateşe verilir, ardından medya da dahil olmak üzere bütün gözler polis memurunun kız arkadaşı ve sevgilisine odaklanır.

Oyuncular: Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez, José Manuel Poga

Yaratıcı: Laura Sarmiento Pallarés

5. Terzi (2. sezon)

5. Terzi (2. sezon)
  • IMDb: 6.2

Özet: Peyami, Esvet ve Dimitri'nin evliliğiyle sarsılırken, aynı zamanda annesinin izini sürme yolunda önemli adımlar atar. Oldukça gizemli bir kadın olan Cemre, sadece dert ortağı olmakla kalmaz, aynı zamanda Peyami'yi annesinin sırlarına doğru derinlemesine bir yolculuğa çıkarır.

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül

Yaratıcı: Onur Güvenatam

4. Who is Erin Carter? (mini dizi)

4. Who is Erin Carter? (mini dizi)
  • IMDb: 6.5

Özet: Bu mini dizide; Britanyalı kadın, Barselona'da huzurlu bir yaşam sürmektedir. Ancak, bir gün bir süpermarkette silahlı bir soygun gerçekleşir ve geçmişine dair sırlar su yüzüne çıkar. Bu sırların açığa çıkmasıyla birlikte, kadının hayatı tamamen değişir.

Oyuncular: Evin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough

Yaratıcı: Jack Lothian

3. Ragnarok (3. sezon)

3. Ragnarok (3. sezon)

Özet: Merakla beklenen Ragnarok'un 3. sezonunda aksiyon ve sürprizler hızını arttırarak devam ediyor. İskandinav mitolojisiyle günümüzü bir araya getiren dizide beklenen büyük savaş gerçekleşecek mi?

2. Dear Child (mini dizi)

2. Dear Child (mini dizi)
  • IMDb: 7.4

Özet: Lena, Hannah ve Jonathan adlı iki çocukla beraber güvenliği oldukça fazla bir evde dış dünyadan bi'haber yaşarlar. Gün içindeki öğünlerini, tuvalet ihtiyaçları ve uyumayı hergün belirlenmiş saatlerde yaparlar. Ancak bir gün Lena, bu kasvetli evden bir şekilde kaçar ve olaylar beklenmedik bir hale bürünür.

Oyuncular: Birge Schade, Christian Beermann, Kim Riedle

Yönetmen: Isabel Kleefeld, Julian Pörksen

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. One Piece (1. sezon)

1. One Piece (1. sezon)
  • IMDb: 8.5

Özet: Japon manga serisinden uyarlanan One Piece dizisinde hasır şapkalı Monkey D. Luffy şeytan meyvesi yiyerek doğaüstü güçler kazanır. Büyük bir korsan olmak isteyen Luffy, bir araya getirdiği tayfalarıyla denizlere açılırlarak maceradan maceraya sürüklenirler.

Oyuncular: Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu

Yaratıcı: Steven Maeda, Matt Owens

Şimdi de filmler!

10. Dr. Seuss' The Grinch

10. Dr. Seuss' The Grinch
  • IMDb: 6.4

Özet: Grinch, Who isimli köyden ayrılır ve yalnızca sadık köpeği Max ile birlikte yaşarlar. Sakin bir yaşam isteyen ve bunu kısmen de olsa başarmış olan Grinch'in tek kabusu, yıl sonunda noel kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının büyük coşkusu olacaktır.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones

Yönetmen: Yarrow Cheney, Scott Mosier

9. Müstakbel Damat

9. Müstakbel Damat
  • IMDb: 5.2

Özet: Sema ve Hasan evlenmeye karar verirler. Hasan, İstanbul'dan Kıbrıs'a gelerek Sema'yı istemeye gider. Ancak kızın ailesi tarafından beklenmedik ziyaret, adanın huzurlu hayatını alt üst eder. Daha önce sakin bir yaşam süren aile, telaşlı ve komik durumlarla karşılaşır. 

Oyuncular: İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar, Hande Soral

Yönetmen: İlker Ayrık

8. Jack Reacher: Never Go Back

8. Jack Reacher: Never Go Back
  • IMDb: 6.1

Özet: Jack Reacher, eski biriminin merkezine döndüğünde, 16 yıl önce işlenen bir cinayetin ana şüphelisi olarak suçlanır. Adını temize çıkarmak ve hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalan Reacher, bunu başarabilecek midir?

Oyuncular: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge

Yönetmen: Edward Zwick

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kötü Adamın 10 Günü

7. Kötü Adamın 10 Günü
  • IMDb: 6.1

Özet: Umutsuzluğun pençesinde olan Sadık, yaşadığı travmatik deneyimlerin ardından kendini kötülük yolunda bulur. Ancak Sadık'ın hayatı, içine çekildiği karmaşık bir davanın ardından beklenmedik bir yön alır. Köşkte meydana gelen gizemli bir cinayeti araştırırken, gizemi çözmek ona kendi içsel karanlığını aydınlatma fırsatı sunacak mıdır?

Oyuncular: Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik

Yönetmen: Uluç Bayraktar

6. Gizemli Ada: Mençuna

6. Gizemli Ada: Mençuna
  • IMDb: 5.3

Özet: Dijital oyun tasarımcısı Doruk Atasoy, medyada sıklıkla konuşulan oyunların bağımlılık yaptığına dair eleştirilere karşı çıkar. Atasoy, çocukların hayatı oynayarak da öğrenebileceğini kanıtlamak isteyerek yeni bir oyun tasarlamaya karar verir.

Oyuncular: Ömer Emre, Derin Gezgin, Masal Günay

Yönetmen: Bora Onur

5. Jack Reacher

5. Jack Reacher
  • IMDb: 7.0

Özet: Jack Reacher, suçluları tespit etme konusunda son derece yetenekli bir eski askerdir. Bir gün, askerlik dönemlerinden tanıdığı bir adam, beş kişiyi öldürmekle suçlanır ve Jack'ten yardım isteyerek gerçek suçluları bulmasını ister.

Oyuncular: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins

Yönetmen: Christopher McQuarrie

4. Happy Ending

4. Happy Ending
  • IMDb: 5.4

Özet: Luna ve Mink çifti, ilişkilerinin ilk yılını kutlarken yeni bir fikir ortaya çıkarırlar: Üçüncü bir kişiyi seks hayatlarına dahil etmek. Ancak bu öneri, aralarındaki bağın beklenmedik bir şekilde değişmesine neden olacaktır.

Oyuncular: Denise Aznam, Claire Bender, Kanea Blokland

Yönetmen: Joosje Duk

3. City of Ember

3. City of Ember
  • IMDb: 6.4

Özet: İnsanlığın yok olmasını önlemek adına bilim insanlarının kurduğu yeni şehir Amber, 200 yıllık bir yaşamı olan bir şehirdir ve çökmeye başlar. Çöküşün önüne geçebilecek tek kutu ise ortadan kaybolmuştur. 

Oyuncular: Saoirse Ronan, Toby Jones, Bill Murray

Yönetmen: Gil Kenan

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Choose Love

2. Choose Love
  • IMDb: 5.1

Özet: Netflix'in interaktif dizisinde Cami Conway'in aşk hayatındaki önemli kararları siz veriyor ve hikayeyi yönlendiriyorsunuz. Evliliğin çok da uzak olmadığı ilişkisinde kendini eksik hisseden Cami'nin yeni kurduğu ilişkiler onu mutlu edecek midir?

Oyuncular: Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster

Yönetmen: Stuart McDonald

1. Çakallarla Dans 6

1. Çakallarla Dans 6
  • IMDb: 5.5

Özet: Serinin altıncı filminde, ekip bu kez Yunanistan'a doğru bir yolculuğa çıkar. Başlarına sürekli dert açan dörtlü, maceralarını bu kez düğün vesilesiyle gittikleri yurt dışına, Kos Adası'na taşırlar.

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Yönetmen: Murat Şeker

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan balta

aile paylaşımını kapattıktan sonra üyeliğimi bitirmiştim, gördüm ki hiçbir şey kaçırmamışım.

HİTİT GAMİNG

Demek ki Netflix herkese hitap etmiyormus