Görüş Bildir
Haberler
Öldürülen Müzisyen Onur Şener’in Avukatı: 'Tarkan’a Şu Şarkıyı Çal Diyebilir Misiniz?'

Öldürülen Müzisyen Onur Şener’in Avukatı: 'Tarkan’a Şu Şarkıyı Çal Diyebilir Misiniz?'

Ankara Çayyolu'ndaki bir eğlence mekanında üç kişinin, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle öldürdükleri müzisyen Onur Şener'in ailesinin avukatı Meltem Banko, “Beş yaşındaki bir çocuk babasız kaldı. O aile artık eskisi gibi olmayacak. En yüksek cezayı almalarını sağlayacağız” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Beş yaşındaki bir çocuk babasız kaldı'

'Beş yaşındaki bir çocuk babasız kaldı'

Ankara'da bir mekanda sahneye çıkan müzisyen Onur Şener, şarkı isteği yüzünden çıkan tartışmada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personeli iş müfettişi İlker Karakaş, Ali Gündüz ve TAİ’de elektrik mühendisi Semih Soyalp tarafından cam bardakla boğazı kesilerek öldürüldü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara'da müzisyen Onur Şener cinayetine ilişkin tutuklanan İlker Karakaş ve Ali Gündüz'ün kamu görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Onur Şener cinayetiyle ilgili süreci öldürülen müzisyenin yakın arkadaşı ve ailenin avukatı Meltem Banko, Radyo Sputnik’ten Atilla Güner’e anlattı.

Banko, “İstediği meslekte olsun, ünvana sahip olsun katil katildir. Beş yaşındaki bir çocuk babasız kaldı. O aile artık eskisi gibi olmayacak. En yüksek cezayı almalarını sağlayacağız” dedi.

'Bu çok vahşi bir cinayet'

'Bu çok vahşi bir cinayet'

Av. Banko’nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

''Onur Şener’in ölümüne sebebiyet veren 5 kişiden 3’ü tutuklu 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı biz bugün o karara itiraz ettik. Savcı itirazda bulunmuştu ancak itiraz reddedildi. Yarın olumlu bir sonuç bekliyorum. Kamera kayıtlarına ve dosya tutanaklarına baktığımızda olaydan iki gün öncesine kadar kayıt var ama sonrasında kameralar bozuluyor. Bu konunun güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyorum.

Çok iyi kalpli bir insandı. ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısının çalınmasını istemişti şarkı çalınmadı gibi bir konu yok çünkü o saatte Onur Şener’in programı bitmişti. Bu karalamalar davayı politize etmek isteyen kişiler tarafından ortaya attığı ifadeler. Bu çok vahşi bir cinayet. Kaldı ki mesele şarkı da olsa Tarkan’a şu şarkıyı çal diyebilir misiniz?

Bu kişilerin kamu görevlisi olup olmamasının ne önemi var? İstediği meslekte olsun, ünvana sahip olsun katil katildir. Beş yaşındaki bir çocuk babasız kaldı. O aile artık eskisi gibi olmayacak. Onur Şener, bu şekilde ölmeyi hak etmiyordu.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Hay sifatinizi sikem vizyonsuzlar. Karısını öldürüp intihar eden ruh hastaliklarinin çoğuna sahip ruh hastası ötesi ruh hastası hakimin bıyığı ne kadar milli... Devamını Gör

Bir katilden daha kötüsü katil seviciligi ve ovuculugudur. Ülkesi için ölmeyi kesinlikle düşünmeyen orospu çocuklarının istek parçası olan ölürüm Türkiyem şa... Devamını Gör

omer ali

avukat abartma sende o kadar ölmüş adam Allah rahmet eylesin ama tarkanla kiyasalamakta çok optimistik olmuş bro

begonvila

ne alakası var ya tarkan kim müzisyen sizin gibi abartmayı sevenler tarafından abartılmış biri. Ben böyle adı bilinmeyen ama tarkandan çok iyi binlerce müzis... Devamını Gör