Görüş Bildir
Haberler
Her Sabah Düzenli Uyguladığınızda Hayatınızı Değiştirecek Mutluluğun 7 Formülü

Her Sabah Düzenli Uyguladığınızda Hayatınızı Değiştirecek Mutluluğun 7 Formülü

'Hayat hem küçükler hem de büyükler için çok zor.' bunu kabul ediyoruz. Ancak kendinizi geliştirmek için vakit ayırmıyorsanız giderek yoğunlaşan yaşamınızda kim olduğunuzu unutursunuz ve ölüm döşeğinde günlerinizin nereye gittiğini düşünerek kendinize yalan söylersiniz.

Universe Insider'dan derlediğimiz tavsiye edilen sabah rutiniyle hayatınızı değiştirmeniz dileğiyle...

Kaynak: http://universeinsider.org/index.php/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Musmutlu sabahlar...

1. Günde en az 7 saat uyuyun.

Uyku oldukça önemli bir faktördür. Eksikliğinde hem beynin işlevi hem de sağlığınız olumsuz yönde etkilenir. Güne iyi başlamak için yeterli uyumaya özen göstermelisiniz.

2. Meditasyon odaklanmanızı kolaylaştırır.

Bazen kafanız karışık olduğunda sorunlarınıza yönelemediğinizi hissettiğiniz olmuştur. Nefesinize konsantre olup, belli bir nesneye odaklanarak zihninizi boşaltabilirsiniz. Böylece güne başlarken daha net fikirlere sahip olabilirsiniz. 🤗

3. Egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

Egzersiz yalnızca bedeniniz için değil, zihniniz için de çok faydalıdır. Ancak araştırmalara göre çok az insan düzenli bir fiziksel aktivite yapmaktadır.

Bir spor salonu ya da temiz havada bir yürüyüş hem günlük stresinizi alır hem de kilo problemi yaşamanıza engel olur.

4. Kahvaltıda 30 gr protein tüketin.

Gün içerisinde protein açısından zengin gıdalar  sizi tok tutmaya daha elverişlidir. Beslenme uzmanı Tim Ferris kahvaltıda 30 gr protein tüketilmesi gerektiğini öneriyor. Ferris'e göre kahvaltının %40'ı protein kaynaklı olmalıdır. (yumurta, peynir, salam, sucuk...)

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Soğuk duş alın.

Tony Robbins 57 °F'lık yüzme havuzuna atlıyor. Neden mi? 😳 

Çünkü soğuk su hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı düzenler. İstikrarlı uygulandığında bağışıklık, dolaşım ve sindirim sisteminizi etkileyerek yaşam kalitenizi yükseltir.

6. Size yeni şeyler katacak içerikler okuyun.

Hayatta verimli ve başarılı olmak istiyorsanız sürekli öğrenmeniz gereklidir. Dünyanın en başarılı insanlarında gördüğümüz ortak özellik okumaktır. Her sabah 15-30 dakika okursanız bir süre sonra yüzlerce kitap okumuş olursunuz. Böylece olaylara bakışınız değişip gelişecektir. 😉

7. Hayata bakış açınızı gözden geçirin.

Hedeflerinizi kısa ve uzun vadede yazıp her sabah birkaç dakikanızı ayırarak doğru yolda olup olmadığınızı kontrol edebilirsiniz. Parçalara bölerek ilerlerseniz ne kadar zor olsa da tüm hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
11
7
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın