Görüş Bildir
Haberler
Okullar Ne Zaman Kapanacak? Yaz Tatili Hangi Gün Başlayacak?

Okullar Ne Zaman Kapanacak? Yaz Tatili Hangi Gün Başlayacak?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle okullar uzun süre kapalı kalmış ve eğitim online olarak yapılmıştı. 1 Mart itibariyle başlayan normalleşme adımlarıyla birlikte okullar bazı kademeler için yeniden açıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrenciler ve öğrenci velilerin merakla beklediği soruya cevap verdi. Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili hangi gün olacak? Ara tatil olacak mı? İşte okullarla ilgili son detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Okullar Ne Zaman Kapanacak?

Bakanı Ziya Selçuk, kademeli normalleşme ile geçtiğimiz hafta okulların açılmasının ardından yaz tatilinin ne zaman başlayacağı konusu hakkında açıklamada bulundu. Selçuk, 'Bizim okullarımız seminer dönemi dahil 2 Temmuz'da bitiyor. Bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmak gibi çalışmamız var. Ara tatil yok.' ifadelerinde bulundu.

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Karnelerin belirli bir tarihi olduğunu dile getiren Selçuk, 'Örneğin lise veya ortaokul öğrencilerinin nisan sonunda notlarının tamamlanmasını bekleriz. Ondan sonra karneyle ilgili çalışmalar başlar. Liselerde daha karne vermedik. Bu duruma göre nasıl bir ihtiyaç doğarsa, şunu net söylemem lazım. 'Önceden bir şey söylüyoruz da bunu asla değiştirmiyoruz.' gibi bir durumumuz yok. Karnenin tarihini de ona göre düzenleriz. Duruma bir bakmamız lazım. Süreci izlememiz lazım. Vakalara ilişkin tabloda çok daha farklı bir durum ortaya çıkacak ve biz yeniden kararlarımızı yeniden gözden geçirmek durumunda kalacağız.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın