Görüş Bildir
Haberler
TV
Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi İçin Flaş Anlaşma: Hangi Oyuncu Ekibe Dahil Oldu?

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisi İçin Flaş Anlaşma: Hangi Oyuncu Ekibe Dahil Oldu?

GNS
05.05.2022 - 22:55

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinden sonra hangi rol ile ekranlara döneceği merak edilen Oktay Kaynarca'nın yeni projesi için çalışmalar sürüyor. Kendi yapım şirketi ile dahil olduğu dizi için yeniden ATV ekranları ile anlaştığı bilinen Kaynarca, oyuncu kadrosuna bomba bir ismi dahil etti. İşte 'Güzel Adamlar' şirketinin elinden çıkacak ilk diziye dahil olan o oyuncu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı olarak mafya rollerinde görmeye alıştığımız başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, yeni projesi için hazırlıkları sürdürüyor. EDHO'nun bitiminin ardından, pek çok projede bahsi geçen Kaynarca, son olarak kendi yapım şirketi elinden çıkacak bir dizi için el sıkıştıklarından bahsetmişti. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kaynarca'nın yeni dizisine efsane bir isim dahil oldu. İşte haberin detayları...

Oktay Kaynarca Yeni Dizisi İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Oktay Kaynarca Yeni Dizisi İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, arkadaşları ile birlikte kurduğu yeni yapım şirketi 'Güzel Adamlar'ın ilk projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Kendisinin başrolünde yer alacağı dizinin ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacağı öğrenilmişti.

Kod Adı 'Kor'

Kod Adı 'Kor'

Haziran ayında sete çıkması beklenen dizinin adı ve detayları henüz net bir şekilde belli değilken, senarist Alican Yaraş'ın yazdığı hikayenin kod adı şuan 'Kor' olarak geçiyor.

Dizi için kast çalışmaları devam ederken, şimdiye kadar gelen bilgiler arasında Birce Akalay, Eren Vurdem ve Hakan Karahan'ın projeyle prensipte el sıkıştığı biliniyor.

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisinde Usta İsim!

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisinde Usta İsim!

Dizide Oktay Kaynarca'nın annesine hayat vermesi için usta tiyatrocu Işık Yücesoy ile görüştüğü öğrenildi. Medya kulislerinde yer alan bilgilere göre Yücesoy, prensipte Kaynarca ile anlaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdilerde torununu görmek için yurtdışına çıkan Yücesoy'un döndüğünde dizi için anlaşma sağlayacağı öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini Onur Tan üstlenecek ve yaz ayı boyunca ilk dört bölümün çekilmesinin ardından, dizinin eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın