Görüş Bildir
Haberler
Öğretmenleri Tehdit Edip TTB'ye Hakaret Eden Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Öğretmenleri Tehdit Edip TTB'ye Hakaret Eden Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Öğretmenleri tehdit edip 'virüs' diyen ve Türk Tabipler Birliği'ne 'şerefsiz terör örgütü' diyerek hakaret Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, görevden alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Sultan Uçar'ın aktardığı bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma açılan ve Eğitim İş Sendikası’nın hakkında suç duyurusunda bulunduğu Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı görevinden alındı.

Eğitim İş: "Sürecin takipçisiyiz"

Eğitim İş: "Sürecin takipçisiyiz"

Balcı’nın görevden alınmasının yerinde bir karar olduğunu söyleyen Eğitim İş Hukuk İşleri Genel Sekreteri Maksut Balmuk, “Kişi hakkındaki soruşturmanın da, adil bir şekilde yapılmasını bekliyoruz. Eğitim gibi bir alanı yönetecek kişilerin liyakat esasına göre atanmamasının sonuçlarını yaşıyoruz. Sürecin takipçisiyiz” dedi.

Ne olmuştu?

Hayrettin Balcı'nın, öğretmenlere iletilmesi için idarecilere gönderdiği mesajda, öğretmenleri sosyal medya paylaşımları üzerinden tehdit etmişti:

“Değerli arkadaşlar; özellikle öğretmen sayısı yüksek okullarımızdaki bir kısım öğretmenler sosyal medyada (Facebook, Twitter ve Instagram vb.) siyasi içerikli paylaşımları yapmaktan hoşlanıyorlarsa, daha rahat kinlerini kusmaları açısından ivedilikle emekli olmalarında yarar var. Hiç değilse bu milletin evlatları bu virüslerden kurtulmuş olur diye düşünüyor iyi akşamlar diliyorum.”

Balcı Türk Tabipler Birliği hakkında da hakaret içerikli şu mesajı paylaşmıştı:

'Türk Tabipler Birliği’nin yıllardır bu ülkeye yaptığı hayırlı hiçbir icraat yoktur. Ülkenin en zor zamanlarında terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında olmaktan hiç çekinmeyecek kadar şerefsiz bir terör örgütüdür. Keşke, Türk ve tabip ahlâkına sahip olabilselerdi.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
9
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufkthe1

Daha iyi bir görev verilmek içindir heyecana gerek yok

Pasif Kullanıcı

Türk tabipler birliği pkklıları anan şerefsiz terör örgütür.

ufkthe1

Enom sen trollük yapacam diye kendini kasa kasa Türkçeyi unuttun, kaç kere okudum ne demek istediğini anlamak için.