Görüş Bildir
Haberler
Neymar'dan Psikolog Yorumu

Neymar'dan Psikolog Yorumu

Fatih
03.07.2014 - 21:14

Neymar'dan Psikolog Yorumu

Brezilya'nın 22 yaşındaki genç yıldızı, Dünya Kupası'nda Scolari'nin takım için bir psikolog tutmasını yorumladı.

Brezilya Milli Takımı 'nın genç yıldızı Neymar , Teknik Direktör Luis Felipe Scolari 'nin kendileri için bir psikolog tutmasını yerinde bir karar olarak yorumladı.

Brezilya'da oyuncuların Dünya Kupası süresince gerek maçlardan önce milli marş okunurken, gerekse maç sonu yaşadıkları sevinç anlarında yoğun duygular yaşadıkları görülmüştü. Bu durumu göz önünde bulunduran Scolari ise, oyuncular üzerindeki baskıyı azaltmak için psikolog Regina Branda'yu oyuncularla birlikte çalışması için görevlendirdi.

Basın mensuplarına konu hakkında açıklamalarda bulunan Neymar, 'Daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamamıştım. Gerçekten çok faydasını görüyoruz. Sadece futbolun içindekiler değil, yoğun duygular yaşamak zorunda kalan her insanın bir mental yardıma ihtiyacı olabilir. Bu insanı gerçekten rahatlatıyor.' dedi.

Brandao ile çok iyi anlaştıklarını da sözlerine ekleyen Neymar, 'Bayan Brandao ile sıcak ilişkilere sahibiz. Harika bir insan. Ondan birçok öğrendim ve öğrenmeye de devam edeceğim.' diye konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın