Görüş Bildir
Haberler
Nevşin Mengü ve Mustafa Varank Arasında 'Suudi Arabistan' Tartışması

Nevşin Mengü ve Mustafa Varank Arasında 'Suudi Arabistan' Tartışması

ATKN
05.01.2016 - 11:01 Son Güncelleme: 05.01.2016 - 11:34

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank arasında Twitter'da 'Suudi Arabistan' tartışması yaşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CNN Türk spikeri Nevşün Mengü, Suudi Arabistan'a eğitim konusunda Türkiye ile iş birliği önerilmesini eleştirdi ve Twitter hesabından 'Suudi Arabistan'dan 'eğitim' konusunda yardım istemişiz! Yorum yok!' paylaşımında bulundu.

Mengü'nün bu tweetinin üzerine Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank, 'İşbirliği önermek, ortak üniversite kurmak 'yardım istemek' değildir. 'Yorum yapmadan' önce haberi tam okuyun bari' şeklinde yanıt verdi.

Nevşin Mengü'nün, Mustafa Varank'ın bu mesajına 'Tam okudum Sayın Varank, ve tam da bu durumu kastediyorum. Suud sisteminin akademik başarısını merak ettim doğrusu!' şeklinde yanıt vermesinin ardından Varank ise, 'Türkçe-Arapça eğitim verecek özellikle Suriyeli sığınmacılara dönük bir üniversite için kiminle işbirliği yapılsın? Çinle mi?' dedi.

Konuyla ilgili son tweeti atan Nevşin Mengü de, 'gazeteci olarak bu seçimin nedenini merak etmem sanırım suç olmasa gerek. Saygılar' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
39
5
4
4
1
0