Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Kulüp'ü Törene Damgasını Vurdu: En İyi Dijital Dizi Ödülü!

Netflix'in Kulüp'ü Törene Damgasını Vurdu: En İyi Dijital Dizi Ödülü!

GNS
11.05.2022 - 18:10

Netflix'in dikkat çeken yerli yapımlarından Kulüp, dikkat çekmeye devam ediyor. Başrollerinde Barış Arduç, Gökçe Bahadır, Salih Bademci ve Metin Akdülger gibi isimlerin yer aldığı Kulüp, 5 Kasım'da yayına girmesinin hemen ardından kısa bir süre içerisinde platformda ilk 10 içerisinde yer almayı başarmıştı. 1950'li yıllarda Beyoğlu civarında geçen hikaye herkesin yüreğine dokunmuştu. Kulüp, ödül almaya doyamadı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aysin Akbulut, Rana Denizer ve Necati Şahin üçlüsünün kaleme aldığı Kulüp dizisi, 5 Kasım tarihinde yayınlanmasının hemen ardından globalde platformun ilk 10 listesinde yerini almayı başarmıştı. İki sezonuyla da herkesi kendine hayran bırakan dizi, izleyicilerinden tam not almasının ardından yeni sezon beklenmeye başlandı. Bu esnada dizi, ödül törenlerinden de eli boş dönmedi. İşte detaylar...

Netflix'in Kulüp'ü Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor!

Netflix'in Kulüp'ü Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor!

Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kelebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış'ın başrollerinde yer aldığı Kulüp dizisi, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 5 Kasım 2021'de yayınlanan ilk sezonu sonrası, herkesin diline pelesenk olan ve ilk haftasında 'Top 10' listesine yerleşen dizi, ikinci sezonu ile de ortalığı kasıp kavurdu.

İki Sezonda da Başarısını Sürdürdü

İki Sezonda da Başarısını Sürdürdü

Dizinin üçüncü sezonunu bekleyen hayranlar, aynı zamanda ödül törenlerinde Kulüp'ün hakkını es geçmedi. 1950'li yılların İstanbul'unda yaşanan Türk-Yahudi çatışmasını konu edinen Kulüp, farklı hikayesi ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Kulüp'ten Ödül Üstüne Ödül

Kulüp'ten Ödül Üstüne Ödül

İstanbul'da özel bir üniversitenin düzenlediği bir ödül töreninde, 20 bini aşkın öğrenci oyuyla belirlenen yılın enleri, sahiplerine ulaştı.  Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine beklenmedik bir isim katıldı.

Ödülü Hikayenin Asıl Sahibi Aldı!

Ödülü Hikayenin Asıl Sahibi Aldı!

En İyi Dijital Dizi ödülünü kazanan Kulüp için ödül törenine, gerçek hayatta hikayenin asıl sahibi olan Raşel karakterinin kızı Rana Denizer katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok Uzun Bir Yoldu

Çok Uzun Bir Yoldu

Ödülü alan Denizer konuşması esnasında, 'Dizi çok uzun bir yol oldu. Tüm ekip gönlünü bu hikayeye verdi. Hepsine teşekkür ederim. Biz çok vicdanlı bir hikaye anlatmaya çalıştık. Bir kapı açtık. Siz gençleri arkamızdan bekliyoruz' ifadelerini kullanarak kendisini dinleyenleri duygulandırdı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Güzel dizi bravo.