Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır'dan Beklenen 'Kulüp' Yeni Sezon Açıklaması!

Evlilik Hakkında Her Şey'in Azra'sı Gökçe Bahadır'dan Beklenen 'Kulüp' Yeni Sezon Açıklaması!

GNS
05.05.2022 - 23:30

Şimdilerde FOX TV'nin başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin Azra'sı olarak karşımıza gelen başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde seyircilerin dikkatini çeke bir açıklamada bulundu. Dijital içerik platformu Netflix'te yayınlanan Kulüp'te başrol oyuncularından Matilda olarak izlediğimiz Bahadır, dizinin ikinci sezonuna dair müjde verdi. İşte Gökçe Bahadır'dan Kulüp 2. sezon açıklaması!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix'in son dönemdeki en popüler yerli yapımlarından Kulüp yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sunuyor. 1950'li yıllarda Beyoğlu'nda geçen hikayede başrol oyuncularından Matilda'ya hayat veren güzel isim Gökçe Bahadır, dizinin severlerine müjdeyi verdi. İşte Gökçe Bahadır'dan Kulüp 2. sezon açıklaması...

Gökçe Bahadır'dan Kulüp Dizisi Severlerine Müjde!

Gökçe Bahadır'dan Kulüp Dizisi Severlerine Müjde!

Yayınlandığı ilk günden itibaren Netflix'i kasıp kavuran başarılı dizi Kulüp için yeni sezon bekleyişi sürmeye devam ediyor. Barış Arduç, Gökçe Bahadır, Asude Kelebek ve Salih Bademci'nin başrolünde yer aldığı dizinin geleceğinin nasıl ilerleyeceği seyircisi tarafından merak ediliyor.

Kulüp Yeni Sezon Açıklaması!

Kulüp Yeni Sezon Açıklaması!

Matilda karakteri ile hepimizi gözyaşlarına boğan oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin kameralarına yakalandı. Dizi hakkında gelen sorular için 'Büyük olasılıkla ‘Kulüp’ dizisinin 2.sezonu olacak gibi görünüyor. Olursa onu çekeceğiz' ifadelerine yer verdi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın